2777
2789

به هیچ وجه به هیچ وجه جواب کسی رو ندید نذارید بحثی شکل بگیره آدمایی که میان دایرکت که همیشه بلاک کنید نخونده بلاک کنید یه عده مریضن . تو کامنت ها هم بحث نکنید زیاد. اغلب اوناییکع تو اینستاگرام هستن از لحاظ روحی سالم نیستن کلی تو زندگیشون کمبود و عقده دارن اومدن اونجا سرگرم شدن و می‌خوان باهاتون بحث کنن ...

🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶

روبه رشدم 🌱

😐متشکرم

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که یک صفحه ام کاریه یک صفحه شخصی ولی کلا تو صفحات دیگه  خیلی کم کامنت میزارم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
میگم اینستا نصب کنیم مثل واتساپ مخاطب ها میفهمن؟ 

فکر کنم اره مخصوصا اگه تلفنت داشته باشن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اینستا خوبه تا وقتی که کامنتارو نبینی توی کامنتا یه جوری به هم توهین میکنن فحش و تحقیر و... که ادم پ ...

دقیقا بعدشم تو همین کامنت بازیا یه نفر طوری باهام صمیمی شد که اصلا نفهمیدم الان ازم انتظار دوستی و بعد ازدواج داره !!! یه آدم افسرده 🤦

روبه رشدم 🌱