2777
2789
عنوان

تجربه من از اینستاگرام بیایید دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه اسم پیجمون خودمون نباشه بازم میفهمن ؟؟؟؟

باوا تا شماره ات رو وارد نکنی مخاطب چطور بفهمه 🤦 تو اینستاگرام بخش تنظیمات حریم خصوصی اگه شماره تلفنت رو وارد کرده باشی حذف کن مخاطب نمی‌فهمه

روبه رشدم 🌱
حتی اگه اسم فیک باشه 

مثلا اگه هیچی اشنایی رو فالو نکنی کسی نمیفهمه.ولی مثلا دوستم فکر میکنه من پیجش رو ندارم ولی من فوری فهمیدم اخه خودکار پیام میاد از اینستا که میگه پیشنهاد شده برای شما

من تو تلگرام هم مزاحم داشتم برای همین اینستا هم میترسم نصب کنم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
باوا تا شماره ات رو وارد نکنی مخاطب چطور بفهمه 🤦 تو اینستاگرام بخش تنظیمات حریم خصوصی اگه شماره تلف ...

دقیقا کجاشه؟حریم خصوصی که میرم چیزی به نام شماره نیست.میشه لطفا بگین بهم؟

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
مثلا اگه هیچی اشنایی رو فالو نکنی کسی نمیفهمه.ولی مثلا دوستم فکر میکنه من پیجش رو ندارم ولی من فوری ...

هرکاری میکنم نمیتونم. شماره رو پاک کنم پاک نمیشه 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎