2777
2789
عنوان

می خوام درباره زندگیم بگم و راهنمایی و مشورت....

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 59 پست
شک نکن من عاشق پسرمم  ولی تو جایی که عشق نیست  من حالم خوش نیست  در ضمن میخام تنها ...

اگه قصدت ن آرامش فرزندت ن هست بشینید صحبت کنید چون در آینده آرامشی برای فرزندت ن نخواهد بود 

عزیزم🥲🥺منم دارم ازدواج میکنم مثل تو و شرایطم مثل تو این چیزارو میخونم حالم بد میشه و پشیمون

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کار رفتی سراغ آخرین راه حل

اول کار نیست، خیلی وقته ب این فکر کردم منتهی صبر کردم که درست شه اما همسرم اصلا اصلا حرف منو نمی فهمه هیچ عاطفه ای نداره هیچ توجهی حتی از صحبت کردن با من فراریه انگار دو هم خونه کنار هستیم و ایشون فقط برای نیاز جنسی علاقش شروع میشه، میتونی این رو درک کنی؟ 

شک نکن من عاشق پسرمم  ولی تو جایی که عشق نیست  من حالم خوش نیست  در ضمن میخام تنها ...

عشق رو خلق کن. کار زنا همینه. تو برو جلو مردا شاید بلد نباشن. بهر حال نظر من اینه که راحتی بچتو فدای خودت نکن. از کجا که اگه ازون زندگی بیای بیرون یکی پیدا کنی عاشقت باشه زندگبت بهتر شه. از کجا معلوم بدتر نشه

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
عزیزم🥲🥺منم دارم ازدواج میکنم مثل تو و شرایطم مثل تو این چیزارو میخونم حالم بد میشه و پشیمون

اصلا ربطی نداره،شما اگ عاشق هم هستید بدون شک خوشبخت میشید و همین هم اتفاق میفته 

اصلا ربطی نداره،شما اگ عاشق هم هستید بدون شک خوشبخت میشید و همین هم اتفاق میفته 

عاشق نیستم

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
آره حرف اخرتون خیلی درسته هیچ کس برای بچه پدر و مادر نمیشه، اما میخام پیش خودم باشه و قرار نیست بعدش ...

تلاشام جوااب نداد اصلن چون شوهرم من اعتیاد داره بیست ساله که اعتیاد داره. وشرایط منو شما فرق داره. 

ببین بخدا من فک میکنم هر مردی رو میشه با مشاوره واینا خوب کرد جز مرد معتاد که کلا عقایدشون فرق میکنه با مرد سالم. من خواهرم جدا شد الان با پسر ازدواج کرد وخوبه چون بچه نداشته ولی منی که 29سالمه ودوقلو 11ساله دارم فک میکنم طلاق اول بد بختی هست. والان من میگم تلاشتو حتمن بکن چون آینده پیش وجدانت شرمنده نباشی که کوتاهی کردی. بازم بخاطر بچت. چون مشکل اساسی بچه هست یه مسعولیت خیلی بزرگ اندازه یه کوه رو دوش ادم

ببین گفتی بچمو ببرم مگه باباش سهمی از بچه نمی‌بره؟؟؟ چرا پس بعد طلاق بازم هم مجبوری بچه رو بدی ببره واون نیازز به پدر داره همون طور که خودمون نیاز به خانواده داریم 🙏

تلاشی واسه بهتر شدن اوضاع کردی؟ واسه صمیمیت و هم صحبتی با شوهرت؟  طلاق آخرین راهه  برید ...

مشاور ک نیومد 

خیلی صحبت کردم 

ولی خوب کلا نمی خواد منو بفهمه 

از دید اون همه چی نرمال 

انتظار داره من ب هیج خوشی و لذتی نرسم فقط بشینم نو خونه و همش نظافت و آشپزی کنم انتظارش همش همینه 

گذشته ام رو فراموش کردم اخلاقش بی توجهی‌ش وقتی باردار بودم بچم ب دنیا اومد.... ولی دبگ... 

اگه به شما علاقه نداشته چرا باید باشما رابطه ی جنسی داشته باشه!! 

تو رابطه ی جنسی پایدار حرف اول رو مسائل عاطفی و علاقه میزنه 

اگه زن و‌شوهر این هنر رو نداشته باشن که عشقشون رو دائمی کنن، عشق همون اوایل ازدواج از بین میره و فقط شامل شما نمیشه اکثره زوج ها همینن

پس اونچه مشخصه بین شما علاقه وجود داره اما عشق نه 

مثله اکثره زوج ها 

منتها شوهره شما زیاد دچاره روزمرگی شده و از خانوادش و‌همسرش غافل مونده 

چقدر باهاش صحبت میکنید؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم
مشاور ک نیومد  خیلی صحبت کردم  ولی خوب کلا نمی خواد منو بفهمه  از دید اون همه چی ن ...

خودت برو پیش مشاور 

سعی خودتو بکن اگه نشد تصمیم ب طلاق بگیر

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
تلاشام جوااب نداد اصلن چون شوهرم من اعتیاد داره بیست ساله که اعتیاد داره. وشرایط منو شما فرق داره.&n ...

شوهرتون حاضر نیست ترک کنه ؟؟

مصرفش چیه ؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اول کار نیست، خیلی وقته ب این فکر کردم منتهی صبر کردم که درست شه اما همسرم اصلا اصلا حرف منو نمی فهم ...

کاملا درکت میکنم ولی بخاطر بچتم‌ ک شده تلاش کن رابطتتون‌ درست بش تا اگ طلاق گرفتی غصه نخوری چرا بیشتر تلاش نکردی

تلاشام جوااب نداد اصلن چون شوهرم من اعتیاد داره بیست ساله که اعتیاد داره. وشرایط منو شما فرق داره.&n ...

ناراحت شدم گفتین همسرتون معتاده 

بله بعد جدایی هم به پدر نیاز داره منظورم زندگی کردنش بامن بود 

شوهر من از نظر همه چی سالمه برای خودش آدم مثبت اندیش اما منو دوست نداره 

قدمی هم برنداشته 

یکبار ازش پرسیدم اگ ب گذشته برمی‌گشتی چی 

تو اون شرایط من داشتم خوب میشدم 

گفت ن هرگز دوست نداشتم باهات ازدواج میکردم 

در صورتی که لیاقت من روهم نداشت