2777
2789
عنوان

می خوام درباره زندگیم بگم و راهنمایی و مشورت....

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 59 پست
ما همه خانمیم درکت میکنیم کاملا منتهی ب اینم فک کن حتی اگ بدترین ادم روی زمین هم باشه اما میتونه بهت ...

زندگی بدون عشق سخته، تنها بودن، حس میکنم روحم خیلی تنهاست، میدونی از چی حرصم میگیره، تمام کارهاش رو هم باید انجام بدم، باور کن من حتی پولی هم ازش نمیخام ، فقط هزینه خرج کردن خونه رو میده همین، هیچ کمکی، هیچ درکی آخه چرا 

خب یکیو اوکی کن واسه تنهاییات والا 

یعنی چی؟! 

متاسفانه  من با کلام مثبت از شما همدردی خواستم ک حرف بزنیم

شما به قصد توهین حرف میزنی 

شما میتونستی نیای به این تاپیک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟!  متاسفانه  من با کلام مثبت از شما همدردی خواستم ک حرف بزنیم شما به قصد توهین ح ...

ن عزیزم برداشت بد نکن توروخدا میگم مردی که لیاقت صبوری تورو نداره وقتی میگی تنهات گذاشته توام ب فکر خودت باش 

عزیزم این همه مشاورا میگن برای فرار از شرایط خونه ازدواج نکنین به خاطر همیناست که میگن...خودت باید شروع کنی به شوهرت توجه کنی اهمیت بدی بهش باهاش کم کم حرف بزنی..زرتی که نمیرن طلاق بگیرن به خاطر یه چیز بیخود...شما الان به فکر خودتی فردا پس فردا چی؟به بچت میگی آره من باباتو دوست نداشتم ازش جدا شدم؟میگه خوب چرا منو بدنیا آوردی منو فدای خودخواهیای خودت کردی...تو جوونی خامی اصلا تو بگو بعد از جدایی میخوای کجا بری؟همون خونه که ازش فرار کردی دیگه....بازم نترس مجبورت میکنن ازدواج کنی...نگو ازدواج نمیکنم مجبورت میکنن ازدواج کنی...الان کسی بفهمه که تو مطلقه ای بخدا شروع میکنن بهت پیشنهاد صیغه شدن میدن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
ترک نه حاضرنیست چون ده بار ترک کرد دوباره مصرف کرد  تریاک وشیره

پس میخواد ترک کنه ، چون میگید ده بار ترک‌کرده 

اما بلد نیست بعده ترک‌چطور‌با وسوسه مقابله کنه

باید روشهای کنترل ذهن رو‌یاد بگیره

درخواست دوستی قبول نمیکنم
مصرفش و‌ مدت زمان مصرفش دقیق چیه ، و اینکه شیوه ی ترک کردنش چطوره؟؟

مصرفش تریاک که خودش میجوشونه وشیره شومیگیره

مدت زمان مصرفش هم ساعت نه صبح تا دوازده ظهره وبعدظهرم چهار تا شش ونیم الی هفت

شیوه ترکش چن بار خودش تو خونه ولی یک بارم کمپ

مصرفش تریاک که خودش میجوشونه وشیره شومیگیره مدت زمان مصرفش هم ساعت نه صبح تا دوازده ظهره وبعدظهرم چ ...

نه منظورم این بود مثلا ۵ سال مصرف کرده یا ۱۰ سال.....

ترک شیره سخت نیست 

در کل از هر ۱۰۰ نفری که ترک میکنن فقط ۴ نفر موفق میشن برای همیشه پاک بمونن 

چون اون ۹۶ نفر فکر میکنن ترک اعتیاد یعنی کنار گذاشتن مواد 

در حالی که این افراد بعده ترک ذهنشون تا اخر عمر با وسوسه ی مواد درگیره و اگه قدرت کنترل ذهن رو نداشته باشن صددرصد به مرحله ی وسوسه میرسن و وقتی برسن شک نکنید مصرف رو شروع میکنن 

کلا از ترک تا مصرف ۴ مرحله هست 

۱_ عامله تحریک 

این عامل میتونه دوستی باشه که باهاش مصرف میکرده یا ازش مواد میگرفته ، مکانی باشه که عادت داشته اونجا مواد مصرف کنه ، فیلم یا اهنگی باشه که اونو یاد مواد بندازه و.شرایطی تو زندگی که برای برطرف کردنه اون شرایط به مواد پناه میبرده و ....

۲_ فکر 

وقتی عامل تحریک رو دید فکرش میره به دوران مصرف و معمولا هم خاطرات خوش مواد میاد تو ذهنش و هی به این فکر دامن میزنه و میره رو مرور خاطرات 

۳_وسوسه 

اونقدر تو مرحله ی ۲ فکر کرده که به مرحله ی وسوسه رسیده 

وسوسه یعنی ولع مصرف ، وقتی به این مرحله برسن و‌مواد هم در دسترس باشه محاله مصرف نکنه 

۴_ مصرف 

و تو این مرحله هم مصرف میکنه 

و ر‌وز از نو روزی از نو‌

پس مهمترین قسمت مرحله ی ۲ هست 

یعنی به محض اینکه فکر رفت تو‌گذشته سریع  متوقفش کنه 

چون مرحله ی اول که عامله تحریکه گریز ناپذیره 

هرچقدر خودش از افراد و‌مکانی که اونو یاد مواد میندازه دوری کنه بازم ممکنه اتفاقی براش پیش بیاد 

پس مهمترین کار کنترل فکرش هست که باید تکنیکهاش رو‌یاد بگیره 

اینم کاره روانشناس اعتیاده که بهش یاد بده 

منم چندموردش رو میگم 

یه کش دستش ببنده ( اینکار تو na رایجه) ، هروقت فکر شروع شد اون کش رو محکم بکشه تا دستش درد بگیره ، اون درد باعثه انحرافه ذهنش میشه ، یا محکم دست بزنه 

یه چندبار حواسش باشه اینکار رو انجام بده برای بارهای بعدی مغز عادت میکنه که به محض اومدنه این افکار ناخوداگاه کش رو بکشه

یا از تکنیک‌فلش کارت استفاده ، این تکنیک جدیده ماله ساله ۲۰۲۰ هست 

تو دوتا کارت بنویسه 

۱-اگه مواد مصرف کنم چه اتفاقی میفته 

۲_اگه مواد مصرف نکنم‌ چه اتفاقی میفته 

حالا برای اولی ۵ تا فلش کارت برداره و‌ تو هرکدوم یه مورد رو بنویسه 

تو یکی بنویسه

حالم بد‌میشه

مثلا تو‌ یکیش بنویسه 

همسرمو از دست میدم

تو یکی دیگه بنویسه 

احساس گناه بهم دست میده 

تو یکی دیگه بنویسه 

عزت نفسم رو ازم‌میگیره 

و..،،

برای شماره ۲ هم همینطور 

اینا همیشه همراهش باشه و‌هروقت فکرش رفت رو مواد دربیاره بخونه قطعا بعده خوندن اینا مصرف نکردنه مواد رو انتخاب میکنه 

بعد چندبار انجام اینکار ذهن خودش عادت میکنه و دیگه نیاز به داشتن فلش کارت نیست 

دیگه هروقت فکره مواد اومد تو ذهنش ، مصرف نکردن رو انتخاب میکنه 

و روش های دیگه 

درمورده na هم که گفتین ، بالاترین ترک اعتیاد رو در دنیا داره 

چون برنامه ۱۲ قدم یه خودسازیه اصولی هست  و خودش مانع بزرگی برای مصرف محسوب میشه 

اگه راهنماش خوب باشه و قدم کار کنه امکان مصرف مجدد خیلی پایین میاد 

البته na ایرادش اینه وابستگی میاره، یعنی یه مدت بره و‌ول کنه امکان مصرف میره بالا 

یا نباید بره یا رفت باید تا اخره عمر ادامه بده 

نه منظورم این بود مثلا ۵ سال مصرف کرده یا ۱۰ سال..... ترک شیره سخت نیست  در کل از هر ۱۰۰ نفری ...

عزیزم آن شاالله هرچی از خدا میخای بهت بده ممنون بابت توضیحات ولی شما گفتین تریاک وشیره ترکش اشکسونه برای اینکه بالا ده سال مصرف کننده اس نه چون منو داغون کرد بچهامم منو هر روز بیرون میکنه روانی شده فقط تنها کسیو که دوست داره خودشو وموادش منم موندم با دوتا دختر آخ که چه سخته خدا برا هیچ کس نیاره. الان خودش نمی خاد که ترک کنه اگه یه قدم برداره من همراهم ولی میگه من خوشی زندگیمه میگه تو بدی تو خیانتکار یکسره جنگ یکسره دعوا بخدا درونم آشوبه زندگیم جهنم

عزیزم آن شاالله هرچی از خدا میخای بهت بده ممنون بابت توضیحات ولی شما گفتین تریاک وشیره ترکش اشکسونه ...

خواهش میکنم ، همچنین برای شما و خانوادتون عزیزم

این توضیحاتم درمورده کسی هست که قصد ترک داره و یا ترک کرده  اما نمیدونه چرا بازم میل به مصرف داره و‌چطور باید جلوشو بگیره 

اولین سوالی که درمورده فرد معتاد باید مشخص بشه اینه 

که‌وابسته ی مواد هست  یا دلبسته ی مواد؟؟

یعنی مواد رودوست داره و دز مصرف رومیبره بالا تا نشئه بشه 

یا نه ناچارا برای نیاز بدن مصرف میکنه

(چون شما گفتین چندبار ترک کرده ، من فکر کردم دنبال ترک هست و خسته شده )

اول باید این معلوم بشه 

دوم اگه تصمیم‌گرفت مثله قبل ترک کنه باید ازش بپرسید هدفت  از اینکه میخوای ترک‌کنی چیه ؟؟

۱-یکی میگه چون بهم کار نمیدن 

۲-یکی میگه میخوام سالم زندگی کنم 

۳-یکی میگه زندگیم داره میپاشه 

و....

منظور باید انگیزش کشف بشه ، اگه مثلا انگیزش مورده اوله 

انگیره ی خوبی نیست چون بعده پیدا کردنه شغل بازم میره سراغ مواد

پس باید براش انگیزه ی محکم بسازید 

منظور اینه باید دلیل محکمی برای ترک کردن داشته باشه 

مثله مورده ۲ و ۳ 

اینکه گفتم ترک شیره اسونه یعنی نسبت به مواده دیگه 

چون هم میزان و قدرته نشئگیش کمتره و هم تخریب روانیش کمتره 

پس بهبودی سریع تر صورت میگیره 

بخصوص اگه شیوه ی مصرفش خوردنی نباشه 

از طرفی ترک کردن وظیفه ی هر معتادی هست 

نباید منتظر بمونید که خسته بشه بعد تازه بخواد ترک کنه 

چه بسا اونموقع دچاره عوارض جبران ناپذیره اعتیاد شده باشه 

مثلا مصرف کننده های شیره بخشی از کبدشون برای همیشه از دست میره 

بعضی مردها یکم بروزترن حاضرن برن پیش مشاورهای ترک اعتیادو اونا با چند جلسه قانعشون میکنن که ترک‌کنن

اما اگه شوهرتون اینطور نیست ، برید دنبال کسی که ازش حرف شنوی داره ، ممکنه اون فرد شما باشید ، پدرش باشه و ...

مثلا دست بزارن رو نقطه ضعفش ، مثلا اگه دختراشن 

بهش بگن دخترات یه روز میخوان ازدواج کنن ، میدونی چقدر خجالت میکشن شوهرشون بفهمه تو معتادی

الان ۱۰ سال مصرف کردی ، بعده ۲۰ سال و زمان ازدواجشون دیگه تکیده شدی و‌ حتی بچه هات دوست ندارن تو مراسم عروسیشون باشی 

اما چون پدرشون هستی و‌دوستت دارن ناچارا باهات کنار میان 

منظورم‌اینه‌دست بزارید رو‌نقطه ضعفش تا به غیرتش بربخوره و به فکر ترک بیفته 

و این تذکرات با ارامش و بدونه دعوا خیلی تاثیرگذاره 

بعد اگه گفت میخوام ترک‌‌کنم 

حتما باید روش درستی رو انتخاب کنه تا موفق بشه 

چون اگه شکست بخوره ، ناامید میشه و فکر میکنه نمیتونه هیچوقت ترک ‌کنه