2777
2789
عنوان

می خوام درباره زندگیم بگم و راهنمایی و مشورت....

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 59 پست

طلاق چرا؟حیفه بخدا

با صحبت و مشاوره میتونید درستش کنید

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به شما علاقه نداشته چرا باید باشما رابطه ی جنسی داشته باشه!!  تو رابطه ی جنسی پایدار حرف ا ...

چند بار متوجه شدم تو گوشیش فقط در صحبت با خانم بوده مثلا، از اون روز ب بعد خیلی ازش سرد شدم فاصله گرفتم، مدت زیادی اصلا اصلا نبود کنارم و واقعا شک خیانت کردم، اما چیزی رو پیدا نکردم، من خیلی خرف زدم دیگ، لیاقت منو نداره باید اینو بفهمه از ته وجودش، دیگ واقعا علاقه ندارم باهاش حرفی بزنم 

رابطه زیاد باهات داره یعنی یا اونم کمه .؟؟؟

نه خیلی کم، ماهی ی بار، دو ماه ی بار، همه چی بهم خورده رابط عاطفی جنسی، اما بهش گفتم دوست ندارم باهاش رابط ای برقرار کنم، حسی بهش ندارم 

اگه دوست نداره یعنی به نظرت علاقه و حسشو  الان برای کسی دیگع میزاره؟؟؟

نمیدونم، شک دارم. ولی من موفق نمیشم الان چیزی پیدا کنم و همچنین علاقه ای ازش ندیدم، حتی یکبار روز تولدم رو تبریک نگفته. حتی یکبار کادویی من اصلا آدم تجملاتی نیستم، باور کن هیج پولی هم ازش نمیخام، اما کاری نکرده خوشحالم کنه 

نه خیلی کم، ماهی ی بار، دو ماه ی بار، همه چی بهم خورده رابط عاطفی جنسی، اما بهش گفتم دوست ندارم باها ...

خب اگه انقد مشکلتون حاده و راست ازش بپرس میخای از هم جدا بشیم وقتی علاقه ای بهم نداری چرا به اجبا این روزمرگی رو تکرار میکنی؟؟

چند بار متوجه شدم تو گوشیش فقط در صحبت با خانم بوده مثلا، از اون روز ب بعد خیلی ازش سرد شدم فاصله گر ...

زندگی که توش بچه هست ، نمیشه اینجوری راحت درموردش صحبت کرد 

وقتی بچه دار میشید مسولیتی به دوشتون میفته و باید براش یه خانواده ی سالم مهیا کنید نه اینکه راحت بگید طلاق !!

مشکله شما هم با همسرتون اساسی نیست که بخواد مهر طلاق به زندگیتون بخوره و بچتون بشه بچه ی طلاق و اسیبهای بعدشم که مشخصه 

مشکله شما بی توجهی همسرتون هست که البته حق باشماست 

اما این مشکل اساسی نیست چون قابل حل شدنه ، شاید شما بلد نباشید حلش کنید 

پس خودتون تنها برید پیش مشاوره و ازش کمک بگیرید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
خب اگه انقد مشکلتون حاده و راست ازش بپرس میخای از هم جدا بشیم وقتی علاقه ای بهم نداری چرا به اجبا ای ...

اصلا فراریه از حرف زدن! فکر میکنه من بخاطر بچه اقدامی نمیکنم، یا اصلا براش مهم نیست، ببین من وفتی روزی باهاش ازدواج کردم رانندگی میکردم، چند ساله ازش خواستم ماشینتو بده ب من مگ چی میشه، اما ب بهانه های مختلف، وقتی ی آدم حتی این ارزش رو برات نمیزاره...، 

زندگی که توش بچه هست ، نمیشه اینجوری راحت درموردش صحبت کرد  وقتی بچه دار میشید مسولیتی به دوشت ...

هیچ حسی به شوهرم ندارم... راهکار این چیه؟ وقتی حسی نیست بین دو طرف و دارن ادا در میارن... پشت پرده چیه، اگ با کس دیگ ای باشه چی؟ فقط بخاد وقت بخره، من واقعا از این مطمعتم ک عشقی وجود نداره، آره طلاق همیشه بده خیلی بده من میدونم، ولی یک چیز هم مهمه تا وقتی من در سلامت و امنیت و آرامش روانی نباشم پسرم هم نمی تونه باشه 

اول کار نیست، خیلی وقته ب این فکر کردم منتهی صبر کردم که درست شه اما همسرم اصلا اصلا حرف منو نمی فهم ...

ما همه خانمیم درکت میکنیم کاملا منتهی ب اینم فک کن حتی اگ بدترین ادم روی زمین هم باشه اما میتونه بهترین پدر دنیا برای بچه خودش باشه بچه ها ب پدر نیاز دارن بنظرم بهترین راه اینه ی شغل اوکی کنی واس خودت ورزش کن ب خودت برس فقط اونجوری میبینه تو داری تغییر میکنی میترسه از دستت بده

هیچ حسی به شوهرم ندارم... راهکار این چیه؟ وقتی حسی نیست بین دو طرف و دارن ادا در میارن... پشت پرده چ ...

اگه بهتون توجه کنه ، بازم بهش حس پیدا نمیکنید ؟؟؟

من نگفتم بزارید همینطور بمونه ، گفتم مشکل چیزی نیست که حل نشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم