2777
2789

یه دختر ۱۱ ساله دارم الانم باردارم میخوام یکسالش شد دوباره اقدام کنم میخوام تفاوت دومی و سومی ۲سال باشه از یه طرفی هم میترسم نتونم از پس ۳تا بچه بربیام،بچه پشت هم سخته مادرو پیر میکنه؟؟از لحاظ مالی اصلا مشکلی ندارم ولی میترسم از خودمو همسرم قافل بشم دیگه نتونم مثل قبل باشم با اینکه زن موفقی هستم و هیچی چیز نمیتونه منو از پا دربیاره میتونم از پسش برمیام ولی خواستم از اونایی که ۳تا بچه دارن کمک بگیرم بچه اولم از ابو گل دراومده دیگه مستقله کاملا ولی باز میترسم؟؟

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.

پرستار بگیری میتونی وگرنه سختیش وحشتناکه الان بچتون بزرگه سختیاش تموم شده فراموش کردی بعد در حق بچه دومتونم اجحاف ممکنه بشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست دارم بچه سومم رو بیارم اما شوهرم نمیخواد

اتفاقا خوبه انشالله راضی بشن 

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.

دوماهی یبار یکی بیاد کمکت کنه تو گرد گیری و هفته ای یکی دوبار غذا از بیرون بگیری حله 

اصلا منطقی نیست برای یکی دوسال سخت خودت رو از داشتن بچه و بچه هاتو از خواهر و بردار  محروم کنی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
پرستار بگیری میتونی وگرنه سختیش وحشتناکه الان بچتون بزرگه سختیاش تموم شده فراموش کردی بعد در حق بچه ...

کاملا درست میگی خیلللی دیر فکر دومی افتادمو و مجبورم به سومی فکر کنم عزیزم

منم سه تا دارم اولی و دومی یک سال فرقشونه و سومی با دختر اولم ده سال فاصله دارن 

سه تا بچه خیلی خوبه ولی باید از نظر مالی اوکی باشی یه مقدار بزرگ شن خرجشون خیلی زیاد میشه  مخصوصا این زمونه که قرطی بازی زیاد شده ولی در کل  سه تا بچه ایده آله خوبه

سه تای من پشت سر همن خیلی راضیم نمیگم سختی نداره ولی اینجوری نیست که از زندگی باز بشی  اگه الا ...

خوب خداروشکر عزیزم که راضی هستی منم همین شرایطی که میگید و دارم خیلی به همه چیز اهمیت میدم

سخته عزیزم. به نظرم صبر کن بچه دومت ۳سالش تموم شه بعد اقدام کن

عزیزم نمیتونم صبر کنم فداتشم شرایطم سخته وگرنه برای اولی تا دومی ۱۰ سال صبر کردم تا اولی اذیت نشه

منم دوست دارم بچه سومم رو بیارم اما شوهرم نمیخواد

شوهر منم راضی نبود من قرص ضد بارداری مصرف میکردم و بهش نگفتم و قرص رو ول کردم سر دوماه باردار شدم الان همسرم عاشق دخترمه ازش چشم بر نمیداره همش میگه خوب شد یه دونه عشق بابا آوردی کلا مردها سنشون بالا می‌ره از بچه ی کوچیک مخصوصا دختر خیلی لذت میبرن

دوماهی یبار یکی بیاد کمکت کنه تو گرد گیری و هفته ای یکی دوبار غذا از بیرون بگیری حله  اصلا منط ...

عزیزم چه خوب گفتی حالم دلم خوب شد