یه دختر ۱۱ ساله دارم الانم باردارم میخوام یکسالش شد دوباره اقدام کنم میخوام تفاوت دومی و سومی ۲سال باشه از یه طرفی هم میترسم نتونم از پس ۳تا بچه بربیام،بچه پشت هم سخته مادرو پیر میکنه؟؟از لحاظ مالی اصلا مشکلی ندارم ولی میترسم از خودمو همسرم قافل بشم دیگه نتونم مثل قبل باشم با اینکه زن موفقی هستم و هیچی چیز نمیتونه منو از پا دربیاره میتونم از پسش برمیام ولی خواستم از اونایی که ۳تا بچه دارن کمک بگیرم بچه اولم از ابو گل دراومده دیگه مستقله کاملا ولی باز میترسم؟؟
خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
پرستار بگیری میتونی وگرنه سختیش وحشتناکه الان بچتون بزرگه سختیاش تموم شده فراموش کردی بعد در حق بچه دومتونم اجحاف ممکنه بشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم سه تا دارم اولی و دومی یک سال فرقشونه و سومی با دختر اولم ده سال فاصله دارن
سه تا بچه خیلی خوبه ولی باید از نظر مالی اوکی باشی یه مقدار بزرگ شن خرجشون خیلی زیاد میشه مخصوصا این زمونه که قرطی بازی زیاد شده ولی در کل سه تا بچه ایده آله خوبه
شوهر منم راضی نبود من قرص ضد بارداری مصرف میکردم و بهش نگفتم و قرص رو ول کردم سر دوماه باردار شدم الان همسرم عاشق دخترمه ازش چشم بر نمیداره همش میگه خوب شد یه دونه عشق بابا آوردی کلا مردها سنشون بالا میره از بچه ی کوچیک مخصوصا دختر خیلی لذت میبرن