2777
2789
عنوان

اونایی که ۳تا بچه دارن میشه بیایین یه لحظه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 56 پست
من ک یساله دومی رو میخوام خدا راضی ب دادنش نشده ولی اگ خدا داد حتما دوسال بعدش سومی رو میارم اگ خدا ...

انشالله که خدا بهت میده عزیززم نگران نباش به وقتش خیلی هم عالیه ماشالله کم نیستن پس کسایی که مثل من ۳تا دوست دارن بچه

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه خوب گفتی حالم دلم خوب شد

ببین ادمی که پول داشته باشه بچه هم که نباشه از کارگر و رستوران کمک میگیره حالا چه بهتر که وقتش صرف بچه داری بشه 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
منم سه تا دارم اولی و دومی یک سال فرقشونه و سومی با دختر اولم ده سال فاصله دارن  سه تا بچه خیل ...

درست میگی عزیزم منم مثل شما فکر میکنم امیدوارم خدا کمکم کنه بتونم ۳تاشونو اون جوری که دلم میخواد بزرگ کنم

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.

منم سه تا بچه دارم وقتی اولی ۶ سالش بود دومیه رو بدنیا آوردم وسومیه رو هم خدا بهم داد با ۲ سال فاصله سنی دوتاشونم دخترن باهم بازی میکنن .خونه رو تمیز میکنن .واسم سخت نبود خداروشکر .الان یه مدته مثل موش وگربه شدن اصلا اینجوری نبودن .

شما کع بچه میخواستی زود میوردی با دخترتم همبازی شن دیگه

نشد عزیزم شرایط جور نبود اصلا ولی برای همین میخوام دومی و سومی و باهم بیارم

نشد عزیزم شرایط جور نبود اصلا ولی برای همین میخوام دومی و سومی و باهم بیارم

خدا حفط کنه کوچولوهارو.عزیزم هرکاری سختی داره.ولی وقتی تصمیمتو گرفتی دیگه نترس.دخترتم ماشالا بزرگ شده کمکت میکنه

ببین ادمی که پول داشته باشه بچه هم که نباشه از کارگر و رستوران کمک میگیره حالا چه بهتر که وقتش صرف ب ...

بله درسته ولی بچه ها شیرینی زندگی هستن عشقن

آخه من هیچوقت قرص مصرف نکردم نمیشه اینطوری گولش بزنم ،🤣🤣

البته بستگی به اخلاق مرد هم داره همسر من عاشق بچه است فقط میترسید لجباز هم نیست بعضی مردها اصلا زیر بار نمی‌رن و ممکنه زن اذیت شه اگر بخوای همسر رو‌گول بزنی باید به اخلاق شوهر توجه کنی

خدا حفط کنه کوچولوهارو.عزیزم هرکاری سختی داره.ولی وقتی تصمیمتو گرفتی دیگه نترس.دخترتم ماشالا بزرگ شد ...

قربونت برم عزیزمم مرسی از محبتت.

منم سه تا بچه دارم وقتی اولی ۶ سالش بود دومیه رو بدنیا آوردم وسومیه رو هم خدا بهم داد با ۲ سال فاصله ...

اصلا تو کارشون دخالت نکن بزار خودشون باهم کنار بیان

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم