2777
2789
عنوان

اونایی که ۳تا بچه دارن میشه بیایین یه لحظه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 56 پست
۳۰ همسرم ۳۷ هست عزیزم

من سومی رو 32اوردم تا 35سن خوبی برای بچه دار شدنه فقط بذار دومی دو ساله بشه کامل شیرش رو بخوره بعد برای سومی اقدام کن دیر نمیشه هنوز سنی نداری به بدنت فرصت بده خودش رو بازسازی کنه تا بهت آسیب نرسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنام خدا من ۲۶ سالم سه تا بچه دارم اولی ۶ سال و ۹ماهشه       دومی ۴سال     ...

اخی از کودکیشون لذت ببر باهاشون بازی کن دوران کودکی بچه ها زود میگذره دیگه با هر چیزی خوشحال نمیشن

راستی دوستای گلم به نظرتون چند سال بعد بچه دوم و سوم سختیشون کم میشه؟اخه من دخترم ماله ۱۰ سال پیش بوده اروم و بی دغدغه بودم چیزی یادم نمیاد از اذیتاش،نظراتتونو بگید میام میخونم پیشاپیش ممنونم ازتون 

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
البته بستگی به اخلاق مرد هم داره همسر من عاشق بچه است فقط میترسید لجباز هم نیست بعضی مردها اصلا زیر ...

شوهرم خییییلی بچه دوسته.واسه همین دوتا دخترم خودش رو کشت.از۶ ماهگی اتاقشون رو جدا می کردم.تا بچه تو اناق خودش نفس می کشیدشوهرم می دوید ببینه چی شده.دوسال واسه هر بچه  هم پای  من یا بیشتر از من شب خواب نداشت واسه همین دیگه بچه نمی خواد چون خیلی به خودش سختی میده،🤣🤣

شوهرم خییییلی بچه دوسته.واسه همین دوتا دخترم خودش رو کشت.از۶ ماهگی اتاقشون رو جدا می کردم.تا بچه تو ...

خدا حفظش کنه مرد خوش اخلاق نعمت بزرگیه همسر منم خیلی بچه دوسته کلا خیلی نازمون رو می‌کشه 

حالا ببین با دوتا بچه هم میشه شاد بود ایشالله سالم باشند عمرشون طولانی باشه همسرت زنده و سالم باشه من با یک بچه خیلی مخالفم ولی دوتا هم خوبه کم هست ولی خوبه اگر همسرت راضی نیست سعی کن با همین دوتا بچه لذت ببری ایشالله عاقبتتون به خیر باشه

من ۲۶ سالگی اصلا به بچه داشتن فکر نمی کردم.ازبچه بی زار بودم در ۳۰ سالگی از ناچاری بچه اولم روآوردم.دومی روهم به اصرار شوهرم آوردم.اما حالا واسه سومی من مشتاق بچه شدم شوهرم دیگه نمیخواد،🤣

.ان شاالله بچه هات زیر سایه شما عاقبت بخیر وخوشبخت بشن و مشکلات مالی تون به زودی حل بشه

چه فایده اخه ببپولیم 😂

برنامه ریز کن میشه خوش بود 

بچه هام کوچیک بودن غروب‌ها می‌رفتیم پارک و از اونجا می‌رفتیم بچه قورباغه ها رو نگاه میکردن و بهشون سنگ میزدن و کلی ذوق میکردن یا بچه ها رو هفته ای یک بار کتابخونه می‌بردم حتی وقتی سواد نداشتن می‌رفتیم کتابخونه و براشون کتاب میگرفتم اونجا بازی می‌کردن می‌رفتیم امامزاده نماز میخوندیم و تقریبا این کارها رو خیلی تکرار میکردم الان بزرگ شدن این محیطها براشون خاطره شده و هر وقت توی بلوار قدم می‌زنیم میگن مامان یادته قورباغه بازی میکردیم و اون موقع اصلا پولدار نبودیم ولی خیلی برای بچه هام وقت می ذاشتم اگر فکر کنی می بینی بدون پول میشه برای بچه ها خاطره سازی کرد نیاز نیست برای خوش بودن سفرهای پر زرق و برق رفت

کاملا درست میگی خیلللی دیر فکر دومی افتادمو و مجبورم به سومی فکر کنم عزیزم

منم دقیقا شرایط شما رو دارم البته باردار نیستم ولی اگر بچه بخوام قطعا دومی و سونی با فاصله کم میارم ی دفعه تو سه چهار سال پرونده بچه داری ببندم بره

همتای مامانم بودم❤

ماشالله عزیزم خدا قوت کسی و داشتی کمکت واقعا افرین برشما جنسیت کوچولوهاتم بگو؟؟واینکه دوران سختی و پشت سر گذاشتی یا نه هنوز؟؟

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
من سومی رو 32اوردم تا 35سن خوبی برای بچه دار شدنه فقط بذار دومی دو ساله بشه کامل شیرش رو بخوره بعد ب ...

خیلی خوبه شما خوب موقعی اوردی،اخه همسرم سنش میره بالا و رو این موضوع یکم حساسه نمیدونم چه کنم

سنت خوبه عزیزم من ۲۸ ام دخترم نزدیک ۴ جرات دومیرو ندارم

عزیزم اشتباه منو نکن من خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی پشیمونم من با اختلاف ۵سال هم اگر میاوردم الان باید سومی به دنیا اومده بود اگر میخوای عجله کن به نفع همتونه شما همسرت دخترت چون وقتی دخترت بزرگ میشه شما دوباره این مسیرو باید از اول بری