یه دختر ۱۱ ساله دارم الانم باردارم میخوام یکسالش شد دوباره اقدام کنم میخوام تفاوت دومی و سومی ۲سال باشه از یه طرفی هم میترسم نتونم از پس ۳تا بچه بربیام،بچه پشت هم سخته مادرو پیر میکنه؟؟از لحاظ مالی اصلا مشکلی ندارم ولی میترسم از خودمو همسرم قافل بشم دیگه نتونم مثل قبل باشم با اینکه زن موفقی هستم و هیچی چیز نمیتونه منو از پا دربیاره میتونم از پسش برمیام ولی خواستم از اونایی که ۳تا بچه دارن کمک بگیرم بچه اولم از ابو گل دراومده دیگه مستقله کاملا ولی باز میترسم؟؟
خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
ماشالله عزیزم خدا قوت کسی و داشتی کمکت واقعا افرین برشما جنسیت کوچولوهاتم بگو؟؟واینکه دوران سختی و پ ...
دوتای اول دخترن سومی پسر .نا والا بعد زایمان مستقیم از بیمارستان میومدم میرفتم اشپزی میکردم و میشستم خلاصه بگم هیچکس کمکم نبود حتی همسرم .خودم از اول و اخر خودم بودم و خودم .سختیش اینکه که وضع مالیمون خیلی بد شده همین .
دوتای اول دخترن سومی پسر .نا والا بعد زایمان مستقیم از بیمارستان میومدم میرفتم اشپزی میکردم و ...
عزیززم انشالله خدا بهت ببخشه بچه هاتو واقعا که خیلی خانوم قوی هستید،گلم وضع مالی همه این روزا بده همه همین هستن مخصوصا که شما ۳تا فررند داری خرجشون بیشتره،انشالله همه چی درست میشه نگران نباش
خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.