2777
2789
عنوان

اونایی که ۳تا بچه دارن میشه بیایین یه لحظه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 56 پست
من ۲۶ سالگی اصلا به بچه داشتن فکر نمی کردم.ازبچه بی زار بودم در ۳۰ سالگی از ناچاری بچه اولم روآوردم. ...

انشالله که خدا بچه هاتو حفظ کنه برات عزیزم

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
برنامه ریز کن میشه خوش بود  بچه هام کوچیک بودن غروب‌ها می‌رفتیم پارک و از اونجا می‌رفتیم بچه ق ...

چقدر شما خوبید و حس خوب میدید واقعا مادر نمونه هستید امیدوارم یه روزی بتونم مثل شما مادری نمونه باشم

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا شرایط شما رو دارم البته باردار نیستم ولی اگر بچه بخوام قطعا دومی و سونی با فاصله کم میارم ...

انشالله که خدا هرچه زودتر بهت ۲تا دسته گل میده عزیزم

ماشالله عزیزم خدا قوت کسی و داشتی کمکت واقعا افرین برشما جنسیت کوچولوهاتم بگو؟؟واینکه دوران سختی و پ ...

دوتای اول دخترن سومی پسر .نا والا بعد زایمان  مستقیم از بیمارستان میومدم میرفتم اشپزی میکردم و میشستم خلاصه بگم هیچکس کمکم نبود حتی همسرم .خودم از اول و اخر خودم بودم و خودم .سختیش اینکه که وضع مالیمون خیلی بد شده همین .

سیده خانمم
عزیزم اشتباه منو نکن من خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی پشیمونم من با اختلاف ۵سال هم اگر میاوردم ...

من فقط ۲ تا میخوام ولی همش میگم این یکی قشنگ بزرگ بشه از پس خودش بربیاد بعد😥

دوتای اول دخترن سومی پسر .نا والا بعد زایمان  مستقیم از بیمارستان میومدم میرفتم اشپزی میکردم و ...

عزیززم انشالله خدا بهت ببخشه بچه هاتو واقعا که خیلی خانوم قوی هستید،گلم وضع مالی همه این روزا بده همه همین هستن مخصوصا که شما ۳تا فررند داری خرجشون بیشتره،انشالله همه چی درست میشه نگران نباش

چقدر شما خوبید و حس خوب میدید واقعا مادر نمونه هستید امیدوارم یه روزی بتونم مثل شما مادری نمونه باشم

ممنون عزیزم منم اشتباهاتی دارم ولی تلاش میکنم که از فرصت هام استفاده کنم

ممنون عزیزم منم اشتباهاتی دارم ولی تلاش میکنم که از فرصت هام استفاده کنم

موفق باشی عزیززم همیشه