2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 11908 بازدید | 353 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا بچه ی دختر ۱۸ ی پسر ۱۴ رفتم روانشناس

نمیدونم چی بگم ولی سعی کن دیدتو مثبت کنی چون شوهرت معمولیه زیاد کوتاه نیس از طرفی احتمال یه سرخوردگی و افسردگی خفیف داری که با تراپیست مشکل حل میشه و اینا همشون نشونه همون حس منفی درونیه خودته چون تازه ازدواج نکردی و دوتا بچم داری و بعد این همه سال زندگی در کل چهره و اندام بعد یه سنی تحلیل میره....

مشکلتون چیز دیگه ایه یه حس منفی درونی هستش فقط همین با مثبت نگری و فلان میتونی حلش کنی سر این چیزا با دوتا بچه به طلاق فک نکن 

من رشتم روانشناسی بود ببخش اگه فضولی میکنم درک خودم از قضیرو خاستم بگم

نمیدونم چی بگم ولی سعی کن دیدتو مثبت کنی چون شوهرت معمولیه زیاد کوتاه نیس از طرفی احتمال یه سرخوردگی ...

نه عزیزم من دنبال راهکار خوبم که عنوان کردم. کلا اره شاد نیستم 

میره بدنسازی خوش تیپ خدایی ولی قدش کوتاهه منم میخام تلخی زندگیم بره بهم نزدیک میشه حالم بد میشع

ستون هم از نوجوانی گذشته که بگیم تحت شرایط هورمونی هستین احتمالا با کسی مقایسه می‌کنین چون توی این زمانه نجابت انسانیت مردانگی و حمایت حرف اول رو میزنن متاسفانه با دستای خودتون دارین تیشه به ریشه زندگیتون میزنین

دختر خانم ها مجرد این تاپیک دقیق به حافظه بسپارید که ازدواج همین قدر می‌تونه ترسناک باشه پس لطفاً عاقلانه رفتار کنید ، تکلیف تون با معیار ها ظاهری و اخلاقی روشن کنید . فقط به سودا شوهر چشم نبندید 

استارتر عزیز تمام تلاشم این بود منطقی و صبورانه جلو بری اما کسی که خوابه میشه بیدار کرد کسی که خودشو به خواب زده نه 

موفق باشی 

اره انلاین کار میکنم درآمدم کمه ولی

عزیزم برو آلبوم عروسی تون رو ببینید و خاطرات شیرین رو مرور کنید و خدا رو شکر کنید شوهری داری که بهت خیانت نمیکنه و زور نمیگه و آزارت نمیده

وقتی اومد خواستگاری فکر میکردی قدش رشد می‌کنه که باهاش عقد کردی ؟

۱۶۹ توی ایران برای مردا همچین کوتاه نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم