2777
2789
عنوان

شپش توی سر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 95 پست

اگه مشهد هستین ؛عطاری  عدالت چهارراه رستمی ی دارو داره که بادوبار استفاده هم شپشا هم تخماشون میمیرن اصلا نیازی به درآوردن رشکا هم نیس چون مردن و خودشون میوفتن.موهای منم تا کمرمه دوبار تاالان شپش گرفتم ک فقط این داروعه نجاتم داد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس لازمه ک حتما برم دکتر  اینطوری باعطاری و داروخونه هیچی

شپش در نواحی تناسلی خیلی خطر ناکه..خودت هم میتونی چک کنی..من دختر خالم داشت .درمانش کردیم.

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
میگن اسپند رو بکوب بجوشون خوبه  سس مایونز بزنی ب موهات روز بعد سرت رو بشوری  اسپری حشره ...

من اومدم سرکه و نارنج و اب لیمو و نمک قاطی کردم ریختم تو یه تشت چشمامو محکم گرفتم

بعد سرمو کردم توتشت تا5دقیقه 

یکم خارشش کمتر شدخود شپشا نیستن ولی تخمش هست

میگن اسپند رو بکوب بجوشون خوبه  سس مایونز بزنی ب موهات روز بعد سرت رو بشوری  اسپری حشره ...

وااای این همه مواد شیمیایه مضر نزنید به موهاتون🤐🤯

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من اومدم سرکه و نارنج و اب لیمو و نمک قاطی کردم ریختم تو یه تشت چشمامو محکم گرفتم بعد سرمو کردم توت ...

یادم باشه اینم یادداشت کنم   

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
اونجاها نیس فقط کمرم میخاره همی نزدیک گردنم اینم

دختر خاله منم دقبقا همینجور بود ..اول علایم نداشت ولی بعد خودش رو نشون داد..زودتر اقدام کرده بود ..اون نواحی هم آلوده نمیشدن...فاصله آلودگی تا ایجاد علایم چندین روز طول میکشه.خیلی مراقب باش

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
وااای این همه مواد شیمیایه مضر نزنید به موهاتون🤐🤯

خا من موهام تا زانو بود از موی خواهرم اومد تو سر من منم عروسیم نزدیک بود چاره ای نداشتم  الانم حقیقتش هرزگاهی ک فامیلا میان بچه همراهشونه بعد رفتنشون میبینم سرم افتضاح میخواره باز اسپری میزنم

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
شامپو لطیفه بزنم بعد همین جور ک روموهام هست تو حموم بشینم شونه کنم؟تخما میریزه؟

اره چون نرم کننده است 

مو رو لیز میکنی

اره همون جوری بشین شونه کن

میکنه تخم هارو ولی ریزش مو میگیری

فقط بخاطر اینکه نرم کننده نباید رو ریشه مو بریزی 

و اینو بخاطر ک تخم هارو بکشه باید رو ریشه بریزی