dokhi1376 مدیر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 448 عنوان شپش توی سر😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 95 پست واای بچه ها تورو خدا کسی راهی نداره ک زود درمان بشهموهام خیلی بلنده و پُره عروسی داداشمم هست اصلا نمیتونم کوتاهش کنمشپش زده چندتا تخمش توموهام پیداکردم چیکار کنم ک زودی ازبین بره😭😭دارم دیوونه میشم بس اعصابم خرده 1400/10/05 | 17:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خزان_پاییزی عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4249 اگ موهام دکلره کنم رنگ مو بزنم چی؟جواب نمیده؟ احتمالا با دکلره از بین برنرنگ مو هم تاثیر داره با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
پناهمم عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1980 اگ موهام دکلره کنم رنگ مو بزنم چی؟جواب نمیده؟ اینا فقط شپشاشو میکشه و تخماشم پوچ میکنه درهرحال شما باید یکی باشه ک بشینه براتون تخمارو در بیاره وگرنه باز برمیگرده اگه سس به سرت بزنی بزاری چند ساعتم بمونه خوبه یا اسپری حشره کش بدونه بو رنگ آبیش اونم خوبه البته اگه موشکل تنفسی نداشته باشی
llqueenll عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7557 واااای ازهمین میترسیدم🤦🏽♀️🤦🏽♀️ چون شونه رو خریدم یکی ازموهام ک روش تخم شپش بود تودست گرفتم هر ... اره با ناخن جدا کنی باید اصلا با شونه نمیره حالا هر چقدرم دندونه ریز باشه
dokhi1376 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 448 باید حتما همه تخم هارو در بیاری یکی بمونه باز میاد شپشت خدا ب فریاد برسهماهمه مون زن داداشم وابجیم اینا موهامو بلندهخوبه عروس مون ک چندوقت دیه عروسیشه بگیره😂😂
dokhi1376 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 448 اره با ناخن جدا کنی باید اصلا با شونه نمیره حالا هر چقدرم دندونه ریز باشه دقیقاافقط یه ادم باحوصله نیازه ک داشته باشی
llqueenll عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7557 ما که تو شهریم این شپش چیه گیر داده بمون:| اون زمان قدیم بود که دهاتی میگفتی یادشپش میوفتادن الان شهر بدتره چون تو ارایشگاه ها خیلی از ارایشگر ها رعایت نمیکنن و مرتب شونه ها و وسایلشون رو ضد عفونی نمیکنن برای همین زیاد شده
dokhi1376 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 448 اینا فقط شپشاشو میکشه و تخماشم پوچ میکنه درهرحال شما باید یکی باشه ک بشینه براتون تخمارو در بیاره ... امروز رفتم عطاری روغن کنجد بهم داد گفت برو بزن بعد بشین شونه بزن همش میادولی من نخریدم گفتم انگا الکیه
dokhi1376 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 448 با آب سرکه آبکش کن ..بقیه بدنت رو هم چک کن حتما که جای دیگه ای نباشه کمرمم میخارهاگ بدن بزنه چی میشه؟مگ شپش بدن هم داریم؟واااای خدااااا من سه شب پیش عروسی دخترعمم بودم حتماازاونجاگرفتم😭
پناهمم عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1980 امروز رفتم عطاری روغن کنجد بهم داد گفت برو بزن بعد بشین شونه بزن همش میاد ولی من نخریدم گفتم انگا ا ... آره عزیزم از داروخانه بری بگیری داروشو اون خیلی تاثیر داره یه اسپریم هست مخصوص شپشه اونم بگیر ک وقتی خوب شدی بزنی به رخت خواب و لباسات ک دیگه نگیری
llqueenll عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7557 دقیقاا فقط یه ادم باحوصله نیازه ک داشته باشی اره خواهری همسری مادری یا هم نصفشو یکی جدا کنه نصفشو یکی دیگه ولی هر روز وسایل شخصیتو بشور و اتو بزن تا وقتی که کاملا درمان شه
heartie عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 7305 اتومو ک موهامو داغون میکنه ینی بااتو مو هم میاد؟ حرارت اتو تخم ومیسوزونه برای همین اتو بکش موهاتو شونه کن من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
dokhi1376 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 448 اون زمان قدیم بود که دهاتی میگفتی یاد شپش میوفتادن الان شهر بدتره چون تو ارایشگاه ها خیلی از ارایشگر ... الان خیلی از بچه ها تو مهدکودک گرفتنبچه جاریم تو مهدکودک گرفته بودکلا این روزا خیلی زیاد شده
پناهمم عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1980 کمرمم میخاره اگ بدن بزنه چی میشه؟ مگ شپش بدن هم داریم؟ واااای خدااااا من سه شب پیش عروسی دخترع ... نه بدن نمیزنه😂😂احتمالا منظورش اینه شپش روی بدنت نباشه ک باز بره روی موهات😂😂🤦🏻♀️
آمتیس۲۰۲۰ عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 6507 کمرمم میخاره اگ بدن بزنه چی میشه؟ مگ شپش بدن هم داریم؟ واااای خدااااا من سه شب پیش عروسی دخترع ... بله شپش بدن هم هست علایم ظاهری هم داره ..حتی ممکنه خارش نداشته باشی ولی علایمش باشه که زنگ خطره خصوصا نقاط تناسلی با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
dokhi1376 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 448 من سه سال درگیرش بودم😅😑 یه روش هست ولیییی یکم یجوریه 😂 من خودم با این درمان شدم کل ریشه ... 3سااااااااالچی کشیدی تو وازلین شستنش افتضاح سخته اصن انگاری امکان پذیر نیس