2777
2789
عنوان

شپش توی سر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 95 پست
اگ موهام دکلره کنم رنگ مو بزنم چی؟جواب نمیده؟

اینا فقط شپشاشو می‌کشه و تخماشم پوچ می‌کنه درهرحال شما باید یکی باشه ک بشینه براتون تخمارو در بیاره وگرنه باز برمیگرده 

اگه سس به سرت بزنی بزاری چند ساعتم بمونه خوبه 

یا اسپری حشره کش بدونه بو رنگ آبیش اونم خوبه البته اگه موشکل تنفسی نداشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای ازهمین میترسیدم🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ چون شونه رو خریدم یکی ازموهام ک روش تخم شپش بود تودست گرفتم هر ...

اره با ناخن جدا کنی باید اصلا با شونه نمیره حالا هر چقدرم دندونه ریز باشه 

باید حتما همه تخم هارو در بیاری یکی بمونه باز میاد شپشت

خدا ب فریاد برسه

ماهمه مون زن داداشم وابجیم اینا موهامو بلنده

خوبه عروس مون ک چندوقت دیه عروسیشه بگیره😂😂

ما که تو شهریم این شپش چیه گیر داده بمون:|

اون زمان قدیم بود که دهاتی میگفتی یادشپش میوفتادن الان شهر بدتره چون تو ارایشگاه ها خیلی از ارایشگر ها رعایت نمیکنن و مرتب شونه ها و وسایلشون رو ضد عفونی نمیکنن برای همین زیاد شده

اینا فقط شپشاشو می‌کشه و تخماشم پوچ می‌کنه درهرحال شما باید یکی باشه ک بشینه براتون تخمارو در بیاره ...

امروز رفتم عطاری روغن کنجد بهم داد گفت برو بزن بعد بشین شونه بزن همش میاد

ولی من نخریدم گفتم انگا الکیه

با آب سرکه آبکش کن ..بقیه بدنت رو هم چک کن حتما که جای دیگه ای نباشه 

کمرمم میخاره

اگ بدن بزنه چی میشه؟

مگ شپش بدن هم داریم؟

واااای خدااااا من سه شب پیش عروسی دخترعمم بودم حتماازاونجاگرفتم😭

امروز رفتم عطاری روغن کنجد بهم داد گفت برو بزن بعد بشین شونه بزن همش میاد ولی من نخریدم گفتم انگا ا ...

آره عزیزم از داروخانه بری بگیری داروشو اون خیلی تاثیر داره 

یه اسپریم هست مخصوص شپشه اونم بگیر ک وقتی خوب شدی بزنی به رخت خواب و لباسات ک دیگه نگیری 

دقیقاا فقط یه ادم باحوصله نیازه ک داشته باشی

اره خواهری همسری مادری یا هم نصفشو یکی جدا کنه نصفشو یکی دیگه 

ولی هر روز وسایل شخصیتو بشور و اتو بزن تا وقتی که کاملا درمان شه

اون زمان قدیم بود که دهاتی میگفتی یاد شپش میوفتادن الان شهر بدتره چون تو ارایشگاه ها خیلی از ارایشگر ...

الان خیلی از بچه ها تو مهدکودک گرفتن

بچه جاریم تو مهدکودک گرفته بود

کلا این روزا خیلی زیاد شده

کمرمم میخاره اگ بدن بزنه چی میشه؟ مگ شپش بدن هم داریم؟ واااای خدااااا من سه شب پیش عروسی دخترع ...

نه بدن نمیزنه😂😂احتمالا منظورش اینه شپش روی بدنت نباشه ک باز بره روی موهات😂😂🤦🏻‍♀️

کمرمم میخاره اگ بدن بزنه چی میشه؟ مگ شپش بدن هم داریم؟ واااای خدااااا من سه شب پیش عروسی دخترع ...

بله شپش بدن هم هست علایم ظاهری  هم داره ..حتی ممکنه خارش نداشته باشی ولی علایمش باشه که زنگ خطره خصوصا نقاط تناسلی

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
من سه سال درگیرش بودم😅😑 یه روش هست ولیییی یکم یجوریه 😂 من خودم با این درمان شدم  کل ریشه ...

3سااااااااال

چی کشیدی تو 

وازلین شستنش افتضاح سخته اصن انگاری امکان پذیر نیس