2777
2789
عنوان

شپش توی سر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 95 پست
دقیقاااا خیلی خیلی چندشه من فهمیدم ت موهای نازنینم تخمش هست دلم میخاست سکته کنم خیلی بده خیلی

منم اینقدرازش متنفرممممم ومیترسیدم ک دچارش بشم

الان اگ عروسی داداشم نبود میرفتم پسرونه کوتاه کوتاه تا گوشم میکردم

عزیزم من دخترم شپش گرف سر. ۱هفته خوب شد البته ۱ شپش زنده فقط دیدم تو موهاش ولی سرش پر تخم شپش بود

من تخم مرغ و قره قوروت (ما میگیم قارا بهش)گذاشتم رو موهاش ی نیم ساعت بود بعد رفتیم حموم هفته ای ۴ اینکار کردیم بعدش یا سرکه خونه ای تو حموم سر شستم

وقتی می‌خوابید  با قیچی تخم شپش که روموهاش بودن کوتاه کردم ۱ دفعه حنا گذاشتم دیگ خوب شدن

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دخترم شپش گرف سر. ۱هفته خوب شد البته ۱ شپش زنده فقط دیدم تو موهاش ولی سرش پر تخم شپش بود & ...

حالامن شبی رفتم دکتر یه روغنی بهم داد بایه شامپو

گفت روغن روبزن شب تاصب روموهات باشه حدود8ساعت بعد صبح با هموشامپو بشور

دیه بعدش سشوار کن بعد اتومو بزن ک تخم شپشا ازریشه بیان روساقه تودید بعد باشونه مخصوص یاناخن بگیر بکش

امشب ک روغنو زدم ب موهام بعد نیم ساعت ینی کللللللل موهای سرم شد پراز شپش دونه دونه شوهرم نشست جداکرد

همش اومد تو دید 

دیه باید صب برم حموم

دکترگفت تنهاچیزی ک زود جواب میگیری همینه

ینی واقعا غیرقابل باور بود 

تماااام شپشا اومدن تو دید عادی عادی دیده میشدن اصلا نیازی نبود ک بگردم دنبالشون

دکترمیگفت انگا حس خفگی میکنن میان بیرون همه شون دیه تاصب ک روغن بمونه همش میمیره

نه کلی با صابون و شامپو بشوری هم از دست اونا خلاص میشی هم چربیش میرع 

منم فلن انگار دیه خارش ندارم

دیشبیه روغم مخصوص دکترمتخصص بهم داد روغن که زدم خیلی اروم شدم

هرچی شونه میزنم دیه شپش نمیریزه

شایددیه فقط تخما بمونه