2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

923 بازدید | 128 پست

سلام دوستان ی مدته قصدباردارشدن دارم شوهرمم خیلی دوس داره ولی ی مقداردستوبالمون خالیه وقرض داریم ب نظرتون تواین شرایط باردارشدن درسته؟؟ واینکه خیلی خواب الوم و وخواب خیلی حساسم میترسم ازپس مسولیت بچه برنیام

نه خوابت ک زیاده پول ک نداری پس چ شرایطی میمونه  یگ

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو اقدام کن ی موقع دیدی طول کشید اصلا تا باردار بشی 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

فداتبشم مادر بودن حس قشنگیه ولی همونقدر ک قشنگه پر از مسئولیته هیچی مث آمادگی مادرشدن نیست 

اگه میدونی شرایط مالی خوب نیست دست نگه دار ک بعده ها شرمنده بچت نشی❤️تلاش کنید اوضاع بهتر بشه تا بچتون احساس خوبی داشته باشه و شما هم شرمنده کوچولوت نشی❤️

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
عزیزم بچه کلی هزینه داره از همون دوره بارداریت تا ب دنیا بیاد بس در حقش جفا نکن بزار شرایطت اوکی شد ...

شوهرم وخونواده خودموهمسرم خیلی دوس دارن اونقد میگن ک خودمم دوس دارم ولی شک دارم ک ازپسش بر بیام یانه

هزینه بچه واقعا بالاست

حداقل ماهی 10 میلیون هزینه داره

اگه از پسش برمیای، بچه رو بیار

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
شوهرم وخونواده خودموهمسرم خیلی دوس دارن اونقد میگن ک خودمم دوس دارم ولی شک دارم ک ازپسش بر بیام یانه

چن ساله ازدواج کردی و چن سالته؟

قطعا بچه میاری ولی بزار تو زمان مناسب بیاد

بچه خیلی هزینه داره فراتر از خیلی