2777
2789

و بعد مدتی ک پس نده شوهرتون بخاطر اینکه پولش ب باد نره بیارتش براش کار کنه(کارگره)

حس و رفتار شما چیه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس و رفتاری که نباید شما داشته باشی

بین دوتا برادره

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

هیچی ،تاجایی ک میتونم دخالت نمیکنم ....

خودم را میذارم جاش و میگم اگه خواهر و برادرمن اینکارو بکنن انتظار دارم همسرم چه واکنشی داشته باشه ...ازجایی ک دوست دارم دخالت نکنه خودمم پس دخالت نمیکنم ....

هیچی ،تاجایی ک میتونم دخالت نمیکنم ....خودم را میذارم جاش و میگم اگه خواهر و برادرمن اینکارو بکنن ان ...

آخه من نمیزارم خواهر و برادرم ازم سو استفاده کنن

آخه من نمیزارم خواهر و برادرم ازم سو استفاده کنن

اون هم سواستفاده نیست، میخواد کمک به برادرش کنه ....کمک کردن از کی تاحالا بد بوده؟؟؟؟ 

اون که نتونسته پول پس بده بجاش اومده کارگری ،دیگه مشکلش چیه؟؟؟

اون هم سواستفاده نیست، میخواد کمک به برادرش کنه ....کمک کردن از کی تاحالا بد بوده؟؟؟؟ اون که نتونسته ...

عزیزم می‌تونه پس بده

عمدا نمیده

اینو کرده عادت برادرش

ببین عزیزم .. به هر حال برادرش هست ... نمی تونه بندازدش دور... مهم اینکه داره پولش رو به ی طریقی میگیره ... اگر همسرت بخواد بهش قرض بده با هر روشی این کار رو می کنه و فقط ناراحتی برای شما می مونه و از همسرت سرد میشی ... بی خیال داره پول رو ی جوری زنده می کنه دیگه تمام