2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 128 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی همسرت که اهل کارباشه،ان شاء الله کم کم قرضاتونم میدین.

بچه که نون قطع کن نیست،فرزندنون آوره.

به برکتش قرضاتونم میدین.

یه جاری دارم میگرنی بخاب خیلی حساسه

بچشم یکم بدقلق

به اوضاع عادت کرد تا۱۱میخابید،اماوقتی بچه دارشده ،هم نصف شباازهمسرش کمک میگیره همم روزا براشیردادن زودتر بیداره.

توکل کن بخدا،وزندگیت وشیرین ترش کن

22سالمه 3ساله ازدواج کردم آخه خیلی هم دوس داریم😔

بس سنی نداری قشنگم بزار یکم قرضاتون سبک بشه بعد بیار

باور کن الان باردار بشی و نتونی از بس هزینه بربیای خیلی عذاب میکشی

الانم قیمتا سرسام اوره 

اسی همسرت که اهل کارباشه،ان شاء الله کم کم قرضاتونم میدین. بچه که نون قطع کن نیست،فرزندنون آوره. ب ...

اره همسرم خیلی اهل کاره خیلی تلاش میکنه ولی میترسم خیلی تحت فشار قراربگیریم. مرسی عزیزم بابت پیام قشنگت

ینی اینقد هزینه داره؟؟ 

نه عزیزم انقدر هزینه نداره.

بعضیابراخودشون هزینه میتراشن

یعنی سبک زندگیشون انطوره،آخرشم گله میکنن ازهزینه ها.

شمااقدام کن،وسایل ضروری کوچولوتم بعدهاآماده کن،غیرضروریهارو حذف کن.

ساده بگیر،وراحت زندگی کن باآرامش

هزینه بچه واقعا بالاست حداقل ماهی 10 میلیون هزینه داره اگه از پسش برمیای، بچه رو بیار

خخخخ اول تااخر ماهی 5تومن درآمدمون نیس کی توایی زمونه ماهی 10تومن میتونه واسه بچه خرج کنه

دیگه مشکل مالی هم داشته باشی یه دونه را هر خونه ای لازمه توکلت به خدا باشه بیار .اولاش که خرج نداره اگه بیمه داری برا سنو و ازمایش باید بری دولتی به غیر غربالگری اول که ازاده و قبلش باید سه چهار ماه فولیک بخوری

نه عزیزم انقدر هزینه نداره. بعضیابراخودشون هزینه میتراشن یعنی سبک زندگیشون انطوره،آخرشم گله میکنن ...

مرسی عزیزم ممنون. خیلی رابطم باشوهرم خوبه خیلی همو دوس داریم بیشتر دودل بودنم بخاطر اینه ک نکنه بچه فاصله بندازه بینمون 

اره درسته ولی نمیدونم میگن بچه بیاد روزی خودشم میاره

با این جمله هیچوقت بچه نیار

اگه میخوای بچت با امکانات بزرگ بشه و خودتم حسرت چیزی تو دلت نمونه ب وقتش بیاد ولی اگه میخوای مثل خیلیا بچه تو افتاب بزرگ بشه و خوردو خوراک پوشاکش مهم نباشه و آیندشو در نظر نگیری همین امشب اقدام کن شب خوش

اره همسرم خیلی اهل کاره خیلی تلاش میکنه ولی میترسم خیلی تحت فشار قراربگیریم. مرسی عزیزم بابت پیام قش ...

❤❤خوب خداروشکر

شمادرمسیرحق باش،ازنداری اینهانترس.

درست برنامه ریزی کن،یکم خرجات مدیریت کن

خداوندبه رزقتون برکت میده.

خخخخ اول تااخر ماهی 5تومن درآمدمون نیس کی توایی زمونه ماهی 10تومن میتونه واسه بچه خرج کنه

لباس نوزاد رو برو قیمت بگیر

شیرخشک رو قیمت بگیر، پسر من بهش هیچی نمیسازه جز آپتامیل ar، به خاطر رفلاکسش که هزینه اش بالاست

هزینه پوشک هست

قطره آهن و مولتی ویتامینش

هزینه چکاپ دکتر

مواد غذایی وقتی بزرگتر شد

واسه پسرم یه کاپشن خریدم، یک میلیون تومن، هیچ چیز خاصی هم نیست

حالا هزینه های جانبی  اسباب بازی و چیزهای مختلف هم بمونه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !