2777
2789
عنوان

خدایا بچه کوچولا چقد گناه دارن معصومن مثل فرشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 52 پست
وقتی منو همسرم دعوا میکنیم ی گوشه می ایسته زل میزنه ب ما دونفر دستشو روی گوشش نگه میدارهلعنت ب این ز ...

خب  نباید جلوی بچه بحث کنید اگر همسرت شروع کرد شما سکوت کن که ادامه نده  برای بچه بده  این دعوای شمارا ببینه

تزوخدا جلوش ناله نکن من مادرم مث شمابود همش دکتر بود یا ادای مریضا رو در میوردالان از نم سالمتر فقط ...

دقیقا نکته خوبی گفتی اصلا اصلا اینکارونمیکنم وبیشترحواسموجم میکنم 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم پنج سالشه خیلی احساسیه دعوامون مبشه همش میگه ذیگه تورو دوس ندارم تو‌دیگه دنیای من نیستی🤣

اخی الهی دنیای من نیستی 

دعوا نکنین تو روحیه بچه اثر میزاره

متولد ۱۳۶۹ هستم 
خدا حفظش کنه برات عزیزمحالا هی بگن پسر دارا ناز کش ندارن....پسر منم همینجوریه قربونش برم خیلی احساسی ...

یه دخترم دارم اون کمتراحساسیه ومستقل تره

😂😂😂من خیلی بدجنسم 🤣میگم نداشته باش فدای سرم بابایی منو دوس داره 😂🤣

از این مامانای پایه و پرانرژی که حتی با بچه هاشونم سر لجبازی و کل‌کل دارننننن >>>>😭😂😂🤍

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

عزیزم هروقت از دست پسرت عصبانی بودی مثل تاپیکی ک زدی دلم میخواد بکوبمش زمین خخخخ یاده این رفتارش بیو ...

:)))))

خب نباید جلوی بچه بحث کنید اگر همسرت شروع کرد شما سکوت کن که ادامه نده برای بچه بده این دعوای شما ...

ما باید از هم جدا بشیم

خودشم میگه طلاقت میدم

ولی متاسفانه خانوادم میگن ن

میگن فقط و فقط بمون سر خونه زندگیت

با اینکه وضع مالی خیلی خوبی داره بابام 

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
من تاقبل بچه دارشدن اصلا ازبچه خوشم نمیومد اما حالا حاضرم تموم جون و قلبو روحمو بدم حال همه بچه ها ...

میدونی منم الان نسبت به این چیزایی که تعریف کردی هیچ حسی نگرفتم 

اصلا خوشم نمیاد...

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

😂😂😂من خیلی بدجنسم 🤣میگم نداشته باش فدای سرم بابایی منو دوس داره 😂🤣

من بهش گفتم تاقبل دیدنت ازپسربچه هاخوشم نمیومد بعدپرسید اماحالاعاشقشونی؟ گفتم اره چون تورودیدم نظرم عوض شد