2777
2789
عنوان

ی تاپیم زدن راجب حرز ولییی

143 بازدید | 26 پست

من و خواهرمم گرفتیم 

من ازدواجم جور نمیشد و خواهرم بچه دار نمیشد 

هر دوش اتفاق افتاد دقیقا بعد حرز 

و اصلش برای محافظت و رفع چشم زخمه 

حالا اگر اینا خرافات باشه و اثر حرز نبوده همینجوری اتفاق افتاده برعکسشم همینه ایشون ک بد بیاری اورده میتونه خرافات باشه و همین جور اتفاق افتاده باشه 

ولی بعید میدونم حرز امام جواد باعث دردسر و بد بختی بشه چیزی نداره مگر اینکه اصلا حرز نبوده داخلش و از جای مطمین نگرفته باشه 

شما تجربه دارین از حرز 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا گرفتین ؟؟

عزیزم کی گرفتی وکی ازدواج کردی ؟؟ یعنی مدت این دوتا اتفاق کی تا کی بود

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .

معلوم نیست پشت این اکانت ها چه نیت ها و اهداف شوم و پلیدی هست که مردم رو الکی زده میکنن. 

ملت هم زودباور سریع قبول میکنن. 

دریغ از یه کم تحلیل و تفکر! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بله منم خریدم ولی کلا فقط اولش از لحاظ مالی خوب بود ولی الان بی تاثیر شده

امکان نداره بی اثر باشه حتما مطمئن نبوده

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
معلوم نیست پشت این اکانت ها چه نیت ها و اهداف شوم و پلیدی هست که مردم رو الکی زده میکنن. ملت هم زودب ...

نع ولی شنیدم خیلی خوبه

نمیدونم الله اعلم

بله منم خریدم ولی کلا فقط اولش از لحاظ مالی خوب بود ولی الان بی تاثیر شده

منم اثر خاصی ندیدم ک بگم وای خوشبختی سرازیر شد ولی حس خوب بهم میده داشتنش همین ک میدونم جلو چشم زخم گرفته میشه و محافظه یه حس امنیت دارم باهاش حتی اگر واقعی نباشه همین ک این حسو دارم بهش خوبه برام 

من خریدم لوح نقره ای هم نوشتن ولی فایده ای نداشته .

برا ما روی پوست اهو داخل نقره و از اصل بودنش خیلی مطمئنم اونی ک خریدیم داخل برا تبرک تربت کربلا هم ریخت نمازشم خودمون نخوندیم پول دادیم خوندن برامون کسایی ک بلدن تو مشهد 

اره نوشتم اثر خاصی ندیدم فقط ی حس امنیت دارم باهاش

منم اثر خاصی ندیدم ک بگم وای خوشبختی سرازیر شد ولی حس خوب بهم میده داشتنش همین ک میدونم جلو چشم زخم ...

دقیقا حس منم همینه حس مثبته و کنارم باشه ارامش دارمو خداراشکر  از بلا دورم  اگرم اتفاقی بیفته مالی بوده جانی نبوده خداراشکر 

معلوم نیست پشت این اکانت ها چه نیت ها و اهداف شوم و پلیدی هست که مردم رو الکی زده میکنن. ملت هم زودب ...

منم خریدم هیچ اثری نداشته برا ازدواجم ...امثال شما ها از صد تا جادو و طلسم خطرناک 

ترید آدم نتونه خرف بزنه مشکلش رو بگه

از کجا خریدی

از مشهد ولی هر جایی اصل نی من یادم نی ادرسو اما مرحله مرحله جلو جشم بود اینکه پوست اهو بودو نشون داد بعد لول کردم گذاشت تو نقره 

از کجا گرفتین ؟؟عزیزم کی گرفتی وکی ازدواج کردی ؟؟ یعنی مدت این دوتا اتفاق کی تا کی بود

من مشهد بودم گرفتم ب نیت ازدواح رفتم مشهد همونحا نیست نملز شب کردم عر شب و حرزم گرفتم پاییز رفتم و اسفند همون شال یعنی چند ماه بعدش ازدواج کردم