2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 128 پست
ینی اینقد هزینه داره؟؟ 

اسی معلومه که نه!!!!!

اگر بخوای بهترین مارک لباس و گرونترین پوشک و در آینده کلاس موسیقی و شنا و رقص و.... ثبت نامش کنی،اره ده میلیون میشه

من خودم یه دختر دارم و باردار هم هستم

هزینه پوشک ماهی نهصد تومن.هزینه شیر خشک هم ماهی ۳۰۰ تومن

بگیم هزینه لباس و دکتر و .... هم بیاد روهم بشن یک و نیم

جهنم و ضرر،ته ته تهش دوتومن😂

تازه من شیر خودمو نمیدم.شما شیر خودتو بدی هزینش کمتر میشه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنده باشن ایشالا خدا حفظشون کنه چن سالته عزیزم 

سلامت باشید

۲۵ سال

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
بیمه تامین اجتماعی دارم فقط

خیلی خوبه

اینشم من ندارم ولی دوتاکوچولودارم.

امااگربدونی چقدر بچه هامون نون آورن ،هرچی بگم کم گفتم.

نه فقط مالمون برکت داره.

اعصابمون،روابطمون،معنویات،به همه اینابرکت داده.

حالافک کن دومیه هنوز تودلمه.

به نیته،نیت کن بچت نذر آقاامام زمان کن،نذرخدا

انوقتش برکتشون تابی نهایته

مرسی عزیزم ممنون. خیلی رابطم باشوهرم خوبه خیلی همو دوس داریم بیشتر دودل بودنم بخاطر اینه ک نکنه بچه ...

الحمدالله

تازه کوچولوتم که بیادهمسرت به زن وبچشم دل بسته ترمیشه

فقط یکم مهارت میخاد

دراین مورد هم باهم گفتگو کنید ذهناتون آماده کنید تابه وقت سختی جانزنید😊

چه ناامید

حقیقت بود چ ربطی ب ناامیدی داره

اگه ی درصد احتمال میدادم نمیتونم از پس مخارج بچم و آیندش بر بیام هیچوقت بچه دار نمیشدم🙃شما وسط قرض میخوای بچه بیاری مختاری بس تاپیک زدن و نظرخواهیت برای چیه برو کاری ک میدونی درسته انجام بده

بیمه تامین اجتماعی دارم فقط

اگه با همسرت مشکل و اختلافی نداری و با هم صمیمی و حامیت هست و اهل کار و تلاش هست .میتونی بیاری با همسرت صحبت کن و تصمیم بگیر .خیلی مردا بعد بارداری اصلا اهمیت نمیدن برا خانمشون میوه و یا چیزی که میخواد بخره ولی اگه حمایت میکنه ازت و حتی با مشکل مالی تلاش میکنه نه که بگم در خد عالی ولی خوب میتونی بیاری .اینجا سطح زندگی ها متفاوته تو سایت 

رزق و روزی با تلاش بیشتر میشه اگه بچه بیاد ولی نه که مثلا بیکار باشید و خسته یکی بیاد یه چی بده اشتباه این طرز فکر.

با بیمه تون بازم غربالگری اول ازاده البته ازمایشش حدود سیصد البته تو شهرهای مختلفم متفاوته

اسی معلومه که نه!!!!! اگر بخوای بهترین مارک لباس و گرونترین پوشک و در آینده کلاس موسیقی و شنا و رقص ...

اگه بچه خدای نکرده بدقلق باشه، هزینه هاش بالا میره

پسر من هیچ شیرخشکی بهش نمیسازه جز آپتامیل ar؛ که هر کدوموشو به سختی پیدا میکنیم تو ایران اونم دونه ای 500 و 600 هزارتومن

اگه خدای نکرده همچین موردی برای اسی باشه، حاضره بچه اش درد و زجر بکشه به خاطر رفلاکس و کولیک و هزارتا مشکل؟

واقعا باید آینده نگرانه جلو رفت

یه مولتی ویتامین نوزاد، یه قطره واسه کولیک، یه آهن نوزاد اگه بری داروخانه بگیری، می بینی چقدر همه چیز بالا رفته.

مگه اینکه اصلا به بچه ات ندی

یا روغن های بچه، پودر بچه، شامپو مخصوص بچه؛ اینها کم هزینه نداره

همین لباس بچه، یه لباس سرهمی تو خونه ای 500 400 تومنه.

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

اخی عزیزم. من نمیدونم وضعتون در چه حده. 

ولی خب هرجور صلاح میدونی، 

یه حساب و کتاب کنید، 

هرشب هم سوره واقعه بخونین. 

به خدا بسپارین ببینین کدوم به صلاحتونه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ببین عزیزم از من میشنوی این دلایل موجهی نیست که بخوای بچه دار نشی،

بعضیا خیلی همه چیز رو سخت میگیرن انگار میخوان موشک هوا کنن مثلاً میگی سردمه میگن تو این سرما بچه نیاریا میگی خوابم میاد میگن وااای اصلا نیاریا

آدم باید متعادل باشه دیگه ازونور بوم افتادن هم دوراندیشی نیست

بعضیا یه عمر می دَوَن تا همه شرایط رو مهیا کنن تا بتونن زندگی کنن اما غافل ازین که زندگیو همین چالش های زندگی مشترک و فرزندداری میسازه،سرپیری ازدواج میکنن یه قدم مونده به یائسگی بچه دار میشن چون از نظر خودشون خواستن همه شرایط رو مهیا کنن اما در این حالت قطعا خودشون رو از خیلی لذت ها در اوج جوونی محروم میکنن و شرایط ایده آل و اکی هیچ وقت به طور کامل بدست نمیاد

الان که ذوقشو دارید و جوونید بیارید از وجود کوچولوتون لذت ببرید

نگران سختی ها هم نباشید انسان با بدترین شرایط هم میتونه خودشو وفق بده و رشد کنه بچه داری که لذتش خیلی بیشتر از سختیشه