2777
2789
عنوان

ده روز شد قهرمون

857 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها الان حدود ۱۰ روزه با شوهرم قهرم سر ی موضوعی ک تاپیک قبلی گفتم 

اما ن اون میاد جلو ن من

قبلا من پیش قدم میشدم اما نمیخوام این کارو بکنم

هیچ وقت اینقدر قهر مون طولانی نمیشد 

روز های اول صداش میکنم برای غذا نمیاد بخوره 

فقط با پسرم حرف میزنه با من اصلا 

چکار کنم الان من دیگه نمیکشم 

میترسم برم برای آشتی پسم بزنه ضایع بشم

چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مقصری پیش قدم شو اگه که نه صبرکن اون اول بیاد برای آشتی تو هم زود قبول کن ناز نکنننن

ب نظرم تقریبا هر دو مقصر بودیم اگه تاپیک قبلی رو بخونی متوجه میشی کامل

خواستم بخابم تاپیک شما رو دیدم فقط اومدم ی چی بگم تو رو خدا اینکارو نکنید قهرهای طولانی خیلی بده. مامان بابای منم وقتی قهر میکردن چندین روز گاهی چند هفته با هم حرف نمیزدن اخم مامنم دایما تو هم بابامم ک نگم دیگه. اینقد تو اون روزا از محیط خونه و جوش متنفر میشدم ک حد نذاشت. تورو خدا بخاطر بچتم ک شده برو باهاش اشتی کن غرور زن وشوهرپیش هم معنی نداره

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
چون همیشه پیش قدم بودی عادت کرده 

چه جوری میتونه بات حرف نزنه چقدر شوهرت خون سرده مگه دوست نداره اینگار اینجوری راحتره نمیخواد غرورشا بشکنه نمیدونم.چی بگم به نظر من اینجا کسی نمیتونه درست راهنماییت کنه تا ضرر نکنی 

خواستم بخابم تاپیک شما رو دیدم فقط اومدم ی چی بگم تو رو خدا اینکارو نکنید قهرهای طولانی خیلی بده. ما ...

اخه خیلی حرف های بدی ب هم زدیم 

اگه بری تاپیک های  قبلی رو بخونی متوجه میشی 

بعدم میترسم برم برا آشتی پسم بزنه

چه جوری میتونه بات حرف نزنه چقدر شوهرت خون سرده مگه دوست نداره اینگار اینجوری راحتره نمیخواد غرورشا ...

همسرم خیلی درون گراست 

ازت ناراحت بشه رفتارشو باهات عوض میکنه 

خیلی هم مغرور بی شعور

بعد اشتی کردن هم بین خودتون دوتا یه قانون بذارید که ازین ببعد قهر بیشتر از چند ساعت ممنوع هرکی مقصر بود شب که اقا میاد خونه وظیفه زنه بره استقبالش و مرد هم اونو ببوسه. اینو بکنید یه قانون بذارید بچتدن محبتاتونو هم ببینه ن فقط جنگ و دعواتون 

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
بعد اشتی کردن هم بین خودتون دوتا یه قانون بذارید که ازین ببعد قهر بیشتر از چند ساعت ممنوع هرکی مقصر ...

اره پیشنهاد خوبیه 

ولی وقتی میاد میره میخوابه یا تو سرش تو لب تاپه 

اصلا نگاهم نمیکنه 

نمیدونم چطور آشتی کنم خیلی عصبانیه