2777
2789
عنوان

ده روز شد قهرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 69 پست
همسرم خیلی درون گراست  ازت ناراحت بشه رفتارشو باهات عوض میکنه  خیلی هم مغرور بی شعور

چرا عادتش دادی مگه چی ازش کمتر داشتی زن وشوهر نباید پیش هم غرور داشته باشند با اینجور مردا سخته فقط دعا میکنم شوهرت بفهمه که تو کنارشی نه دربرابرش

اخه خیلی حرف های بدی ب هم زدیم  اگه بری تاپیک های  قبلی رو بخونی متوجه میشی  بعدم م ...

هرچقدم حرفای بد زده باشین عیب نداره الان بعد ده روز حتما هردو فهمیدین ک اشتباه کردین. اتفاقا بذار پسرتم ببینه برو جلو و ب شوهرت بگو مثلا اقا رضا دلم برات تنگ شده بابت دعوایی کردیم عذر میخوام بذار بچت ببینه و بفهمه گاهی عذر خواهی و کوتاه اومدن خوبه بذار عین باباش نشه. اگه اینم نمیتوی بکنی امشب ک میخوابین اروم شوهرتو و بغل کن و ببوسش. فرداش هم حتما ب پسرت بگو با بابا اشتی کردیم

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پیشنهاد خوبیه  ولی وقتی میاد میره میخوابه یا تو سرش تو لب تاپه  اصلا نگاهم نمیکنه&nb ...

از دم در ک میاد همونجا نمیخوابه تو برو استقبالش درو باز کن با بچت برینجلو هردو بهش خوشامد بگین و حتی اگه دپرس بودی باز نشون بده ک از اومدنش به خونه خوسحالی. هم بدرقه و هم استقبال کردن روزانه بذار عادتت بشه خانوم گل. حالا پاشو به هر طریقی شده با شوهرت اشتی کن خابم میاد بذار بد عاددت شه اصلا چ اشکال داره هفت پشت غریبه ک نیس شوهرته محرمته شب سرتون رو یه بالشته

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
چرا عادتش دادی مگه چی ازش کمتر داشتی زن وشوهر نباید پیش هم غرور داشته باشند با اینجور مردا سخته فقط ...

همه چیزش خوبه 

اما بد جور مغروره 

چکار کنم

الان از دور میبینمش دلم براش پر میکشه

هرچقدم حرفای بد زده باشین عیب نداره الان بعد ده روز حتما هردو فهمیدین ک اشتباه کردین. اتفاقا بذار پس ...

اره پیشنهاد خوبیه،ممنون امتحان میکنم 

امیدوارم جواب بده

اگه اشتی کردی فردا تگم کن و خبرم کن باشه؟ پاشو یه یا علی بگو و برو بغل شوهرت اگه پست زد باز ناز بکن بگو من دوست دارم دلم برات تنگ شده دعوا کردیم که کردیم ولی من باز میخوامت بابا ی خورده ناز و عشوه بریز واسش

از دم در ک میاد همونجا نمیخوابه تو برو استقبالش درو باز کن با بچت برینجلو هردو بهش خوشامد بگین و حتی ...

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت 

باشه امتحان میکنم 

راستش خودمم دلم براش تنگ شده 

ببخشید مزاحم خوابت شدم🥰

همه چیزش خوبه  اما بد جور مغروره  چکار کنم الان از دور میبینمش دلم براش پر میکشه

ولت براش پر میکشه و حاضر نیستی بری جلو.؟  تو که مغرورتری گلم لعنت بفرس بر شیطان که از خونتون دور شه بسم الله بگو و اروم برو بغلش اصلا فقط بغلش کن و هیچی نگو فقط اروم بگو دلم خیلی برات تنگ شده. به حرف اینا هگ ک تو تاپیک میگن نکن بدعادت میشه گوش نکنیا بخدا گرمی و  سردی خونه فقط ب زن بستگی داره

اگه اشتی کردی فردا تگم کن و خبرم کن باشه؟ پاشو یه یا علی بگو و برو بغل شوهرت اگه پست زد باز ناز بکن ...

باشه اگه آشتی  کردیم ک امیدوارم بشه تگت میکنم 

مرسی عزیزم

واقعا دلم براش تنگ شده

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت  باشه امتحان میکنم  راستش خودمم دلم براش تنگ شده  ببخش ...

خواهش ممیکنم بخدا با دیدن تاپیکت یاد گذشته پدر و مادرم افتادم و فقط دلم ب حال بچت سوخت نمیدونم چند سالشه ولی من خودم از همون سه چهار سالگی هم میفهمیدم ک مامان بابام باهم قهرن یا اشتی و خیلی روحیه ام خراب میشد. 

ولت براش پر میکشه و حاضر نیستی بری جلو.؟  تو که مغرورتری گلم لعنت بفرس بر شیطان که از خونتون دو ...

ببین موضوع دعوا این بود

تو تاپیک های قبلی گفتم

با خانواده عمو همسرم قطع رابطه ایم خیلی بهمون توهین کردن،بعد همسرم بدون اینکه به من بگه رفته پول بهشون قرض داده هیچ ضامنم شده که وام بگیرن با اینکه خودمون پول لازم داریم،بهش گفتم چرا این کارو کردی چرا به من نگفتی میگه اگه میگفتم نمیذاشتی. با هم بحث و دعوا شدید کردیم هرچی از دهنمون در اومد ب هم گفتیم دستشو آورد بالا بزنه منو ولی نزد(البته دست بزن نداره) منم میخواستم لب تاپشو بکوبم تو دیوار کلا اخلاقش اینجوریه به همه کمک میکنه 

الان ۴ روزه قهریم با هم حرف نمیزنیم حتی نگاهم نمیکنه  

آنقدر حالم گرفته س محل کارمم اصلا تمرکز ندارم نمیتونم کار کنم 

چکارش کنم اخلاقش اینجوریه

ولی دلم براش تنگ شده ولی دوست ندارم آشتی کنم

الان چکار کنم ب نظرتون؟

خواهش ممیکنم بخدا با دیدن تاپیکت یاد گذشته پدر و مادرم افتادم و فقط دلم ب حال بچت سوخت نمیدونم چند س ...

اره من خودمم جو خونه تو ی قهر دوست ندارم 

پسرم حدود ۱ سالشه

خودمم  کارمند بانکم میرم سرکار اعصابم خورده نمیتونم درست کار کنم