2777
2789
عنوان

ده روز شد قهرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم اگ بخوای اینجوری باشی و اینجوری با پنهون کاری ادامه بدی دیگه تو زندگیم هیچ جایی نداری

خوب گفتی 

منم اگه ببینم ادامه میده همینو بهش میگم،دیگه حوصله ندارم 

بديش اینه ک همسر پرو رو بعد آشتی سریع رابطه میخواد 

توهم همین مشکل و داری؟

خوب گفتی  منم اگه ببینم ادامه میده همینو بهش میگم،دیگه حوصله ندارم  بديش اینه ک همسر پرو ...

اره دقیقا اونم همینجوریه😂برا خودت نزار بیخیال باش با اینجور چیزا خودمونو‌ فقد پیر میکنیم اونا ککشون‌ نمیگزه

خدایا شکرت

michael سلام عزیزم خواستم بگم من وهمسرم بالاخره آشتی کردیم امشب 😍😍 راستش خواب بود ی شاخه گل گذا ...

سلام عزیزم. الهی هزار مرتبه شکر. بخدا خیلی خوشحال شدم برات. میتونم حس کنم تو اون لحظه چقد خوسحال بودی... حیف نیس ده روز زندگی رو به کام خودتون تلخ کردین.. انشالله همیشه خوش باشین گلم

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
michael@ سلام عزیزم خواستم بگم من وهمسرم بالاخره آشتی کردیم امشب 😍😍 راستش خواب بود ی شاخه گل گذا ...

وا شوهرت اخلاقش بچه داره هر چقدرم سنش بالا باشه شوهر مغرور اصلا  خوب نیس من جات بودم از خونه میرفتم این اخلاق خیلی زشته🙂

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
یعنی شما قهرتون چه مدلیه با همسرتون؟

من ازدواج نکردم ولی میخوام با کسی باشم که مغرور نباشه   یه دقیقه نمیتونم با آدم مغرور بمونم نابود میشم چون خیلی زود رنج هستم ویکی باهام بیشتر یک روز قهر باشه خیلی اذیت میشم 

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
من ازدواج نکردم ولی میخوام با کسی باشم که مغرور نباشه   یه دقیقه نمیتونم با آدم مغرور بمونم ناب ...

خب ب نظر من تو ذات و وجود همه آقایون غرور ی دنده ای وجود داره عزیزم