hanico مدیر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2301 عنوان منم یه تاپیک جاری بزنم😉😉 شمام بیاین همه نظر بدین حق با کیه😝😝 | مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 82 پست خب از اول بخوام تعری کنم هردوتا جاری ادمای خوبی ان و مشکلی باهم ندارنفقطططططط جدیدا یه موردی پیش اومده که من سعی میکنم قطره چکونی نگم به جاش شماهم قشنگ و صادقانه نظر بدین ببینیم کی درست میگه 1400/09/02 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanico مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2301 حتما تو دلش بهت حسادت میکنه و دلش نمبخواد بیاد خونت و موفیقتتو ببینه جاری منم همینه فقط وقتای ... 😔😔
baran1206 عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 837 دقیقا حتی یک بار حتی یه دفعه هم پیش اومد ک ما فهمیدیم اومدن ودیدیمشون یعنی من تو خونه بودم و ما ... چی بگم والله حتمی جاریت یع مشکلی با شما داره ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏
زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 17768 😔😔 ناراحت نباش عزیزم ،برات مهم نباشه من همیشه میگم هرکی اومد خوش اومد هرکی نیومد تنش سلامت در عوض توهم میتونی کمتر بری خونشون بگی راه دوره 🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!
گلگاوزبان عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1892 من بچم نه ماهش بود جاریم اومد خونمون ازش خواستم چند دقیقه صبر کنه جمع جور کنم بعد بیاد داخل الان چند ساله باهام قهره😐😐😐😐😐😐😐😐😐 وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
پاپیون__سفید عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 12675 دقیقا حتی یک بار حتی یه دفعه هم پیش اومد ک ما فهمیدیم اومدن ودیدیمشون یعنی من تو خونه بودم و ما ... باید میرفتی پایین . بخاطر برادر شوهرت باید احتراممیزاشتی شما تا دم در خونت نرفتی چطور انتظار داری بیان خونت ؟ خدای من خدای معجزه هاست .
miiinaaaa عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 3583 من بچم نه ماهش بود جاریم اومد خونمون ازش خواستم چند دقیقه صبر کنه جمع جور کنم بعد بیاد داخل الان چند ... مگه خبر نداده بود از قبل چقد بدم میاد اینایی که خبر نمیدن و یهو بلانسب مثل خر سرشون زیر میندازن میاد اینطور ادما مشخص واس فوضولی میان... که بفهمن وقتی مهمان نیست خونه مرتبه یا نه لباس تمیز پوشیدی یا نه غذا پختی یا نه کلاااا واس فوضولی عیششش
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29661 تو خيلي خوش بختي تازه مشكلت اينه كه نميان خونتون یک عدد چپی
سیبزمینی_سرخ_کرده عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1936 خب اونا واسه ماشین میان وقت و بی وقت نمیشه مزاحم شما بشن ک میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
mamieli67 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 13409 نیاد گلم جاری هم غصه خوردن داره حالا اگر هر بار ماشین میاوردن تلپ میشدن اونجا خوب بود هر چی کمتر ببینی بهتر لیاقتش پذیرایی تو خیابون حرص نخور
رستا۵۹ عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 1903 فقط سعی کن جاری تو برای خودت بزرگ نکنیفدااا سرت که سلام نکردمگه کیه؟بی خیال، آرامش خودتو بخاطر اون نگیر، بزار هرکار دوست داره بکنه... تو ارزشت خیلی بیشتر از اونیه که بخوای ذهنتو درگیر جاریت کنی😘لطفا به حرفام فکر کن و ساده نگذر
آبینه0 عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 2342 چه زشت خب یه حال هم ازشون میپرسیدن زشت تر سر زده جایی رفتنه . حال رو میشه تلفنی هم پرسید . سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
hanico مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2301 من بچم نه ماهش بود جاریم اومد خونمون ازش خواستم چند دقیقه صبر کنه جمع جور کنم بعد بیاد داخل الان چند ... 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐حالا همین جاری من چندماه قبل تر بچم کوچیک تر بود با کل خانواده سر زده داشتن میومدن خونمون که ما از یکی دیگه شنیدیم پاشدیم افتادیم به کاربعد هرچی سعی میکردم بهش بفهمونم سر زده مهمونی رفتن کار درستی نیست میزبان ممکنه شرایطشو نداشته باشه نمیفهمید که نمیفهمیدیک مقاومتی میکرد که نگو
baran1206 عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 837 اتفاقا دفعه ی پیش خودش زنگ به شوهرم دعوت کرد جای من مشکل اینه ظاهرش انقدرررررررررر مثبت و خوب و مهر ... تو هم بیخیال شو اصلا ن حرص بخور ن چیزی انگار یل غریبه هست میاد و میره بیخیال شو اخرش که میفهمه کارش اشتباه ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏