من چند ماهی هست که عقد کردم از اول همسرم گفت نریم پیش خانوادم ولی من برای اینکه پس اندازم کنیم گفتم بریم و قرار بود برم واحد بغل اونا زندگی کنم... تا حالا یک هزاری کمک نکردن و البته بگم نزدیک ۱۰۰ تومن هم بهشون پول دادیم تیکه تیکه و به بهانه ها مختلف (اگر میدونستم پول میگیرن از اول نمیگفتم بریم)،حالا هر چند وقت خواهر برادراش و یا پدرش اینا حرف میزنن که کم بوده باید بیشتر بدید و اگر اجاره میدادیم سود داشت و حتی فحش میدن به همسرم و اعصابش میریزن بهم طوری که مریض شده و از خونه دلزده است..میدونم اون صد تومن برنمیگرده ..حالا همسرم اصرار میکنه یکم طلا که عیدی و سر عقد خریده برام بفروشیم بریم اجاره کنیم...یعنی میگه طلا ارزش بهم خوردن زندگی و اعصاب خوردی مون رو نداره... بنظرتون راضیش کنم به خونه پدرش به خاطر اون صد تومن یا طلاها هارو بفروشیم
از همون اولم وقتی خودشوهرت گفته نریم چون میشناختسشون
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من باشم جای شما طلا میفروشن میرم تو آرامش زندگی میکنم
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
خدا خوبت کنه شوهرت گناه داره روانش بهم ریخته تو چطور اعصابت هنوز اروم وتحمل ادامه دادن داری
من اگر بود پیرهن تنم میفر ختم پول پیش جورمیکردم میرفتم
برو مستقل شو بعدا میفهمی زندگی یعنی چی
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.