2777
2789
عنوان

منم یه تاپیک جاری بزنم😉😉 شمام بیاین همه نظر بدین حق با کیه😝😝

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 82 پست
فقط سعی کن جاری تو برای خودت بزرگ نکنی فدااا سرت که سلام نکرد مگه کیه؟ بی خیال، آرامش خودتو بخاطر ...

☺️☺️☺️🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗

مرسی

کاملا درسته

دوست دارم بفهمن که حق با منه و اون کارش بد بوده بعد کاری به کسی ندارم اروم میگیرم میشینم سر جام😄😄😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید جاریت دوست نداره رفت امد کنه ت ب برادر شوهرت زنگ بزن دعوت کن ن ب جاریت

خوب جاریه آدم نیست ؟ اگر دلش نخواد رفت و آمد کنه باید به زور وادارش کرد ؟

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

بنظر من دلیلی جز حسودی نداره

خیلیارو دیدم جاریشون حتی فرشم عوض کرده از حسودی دیگه پاشو خونه طرف نمیزاره برای شما که خونه هست

حالا میگید قبلا خوب بودید ولی بعضی ادما دو رو هستن براحتی رنگ عوض میکنن... 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
☺️☺️☺️🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗 مرسی کاملا درسته دوست دارم بفهمن که حق با منه و اون کارش بد بوده بعد کاری ...

بی خیال گل، تو اگر رفتارت همیشه خوب باشه و خود خودت باشی پیش بقیه

اونا به مرور متوجه میشن.

آخه معمولا هر چقدر سعی کنی بیشتر خودتو ثابت کنی بیشتر از چشم میوفتی.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 حالا همین جاری من چندماه قبل تر بچم کوچیک تر بود با کل خانواده سر زده داشت ...

عزیزم داری میگی سرزده نیان خونت بعد میگی میان ماشینشونو میزارن نمیان خونمون؟ شاید بخاطر همین ناراحت شده🙄

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 حالا همین جاری من چندماه قبل تر بچم کوچیک تر بود با کل خانواده سر زده داشت ...

وا اون مگه موقاومت هم میخواد خب باید شعور ادم برسه که نیاد بی خبر جایی رفت 

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏

عزیزم اونا بهترین کارو میکنن

اصلاااا درست نیس،هی به بهانه ماشین وسلام علیک تو خونه زندگی شما سرک بکشن

اصلانم بی احترامی نیس

اگه بیان واقعا کارشون زشته ومیشه اینطوری برداشت کردکه برای فضولی میان یا به خاطر شکم میان

خودتو برای اینچیزا ناراحت نکن حیف عمر ادم نیس؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

مگه خبر نداده بود از قبل  چقد بدم میاد اینایی که خبر نمیدن و یهو بلانسب مثل خر سرشون زیر میندا ...

قرار بود بریم بیرون ناهار.شبش اطلاع داده بودن بعد روزش من چون بچم کوچیک بود وقرار بود برای ده نفر غذا درست کنم نرسیدم خونه رو مرتب کنم واصلا قرار نبود بیان خونه.ولی اومدن و منم دوستانه ازش خواگفتچند لحظه منتظر باشه ولی بدش اومد وبه همه گفت😢😢😢😢😢😢😢

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........