2777
2789
عنوان

منم یه تاپیک جاری بزنم😉😉 شمام بیاین همه نظر بدین حق با کیه😝😝

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 82 پست
با اینکه رفت و امد هم دارن باهم هرموقع مهمونی ای باشه خونه ی جاری بزرگه هم پایین شهره حالا چندباری ...

شوهرت با داداشش مشکلی نداره؟

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اونوقت دعوت میکنم میگم بیاین خونمون میگه اوووووو راهتون خییییلی دوره

میخواستم بگم چطور پارکینگتون اینجا باشه دور نیست

برای مهمونی دوره !!!

این همه سال ما اومدیم خونتون و حتی تفریح هم میومدیم نزدیک‌ خونه شما یه بار گفتیم دوره خونتون ؟؟!!!

بعد اونوقت دعوت میکنم میگم بیاین خونمون میگه اوووووو راهتون خییییلی دوره میخواستم بگم چطور پارکینگت ...

برای اینکه ماشینشونو بزنن تو شهرک شما ازتون اجازه گرفتن؟

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
بعد اونوقت دعوت میکنم میگم بیاین خونمون میگه اوووووو راهتون خییییلی دوره میخواستم بگم چطور پارکینگت ...

شاید جاریت دوست نداره رفت امد کنه ت ب برادر شوهرت زنگ بزن دعوت کن ن ب جاریت

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏
10ماه    

دقیقا

حتی یک بار

حتی یه دفعه هم پیش اومد ک ما فهمیدیم اومدن و‌دیدیمشون

یعنی من تو‌ خونه بودم و مادربزرگم و بابام اینا خونمون بودن

بعد اینا باطری ماشینشون خراب شد

هرچی بیچاره مادر بزرگم اصرارشون کرد نیومدن بالا

همسرم کلییییییی اصرار کرد نیومدن بالا

حتی براشون بستنی فرستادم پایین

شوهر من دوساعت دنبال کارشون بود و جاریمم کل اون تایم و وایساده بود تو خیابون حتی تا جلوی در نیومد یه سلام بکنه یه تشکر بکنه

هیچی

منم از ناراحتیم گفتم به درک مهمونامو بچه کوچیکمو بذارم برم پایین ؟؟؟؟!!!!

وقتی اندقر ارزش قائل نمیشه حتی تا جلوی در بیاد برای احترام من برای چی خودمو سختی بدم براش

شاید جاریت دوست نداره رفت امد کنه ت ب برادر شوهرت زنگ بزن دعوت کن ن ب جاریت

اتفاقا دفعه ی پیش خودش زنگ به شوهرم دعوت کرد جای من

مشکل اینه ظاهرش انقدرررررررررر مثبت و خوب و مهربونه که عمرا هیچکس حق نمیده به من و ازش طرفداری میکنن

منم خوبما ولی اون انگار یه چیز دیگس براشون

من منکر با محبت بودنش نیستم ولی پس این کارش چیه

علنی داره بی احترامی میکنه

برای اینکه ماشینشونو بزنن تو شهرک شما ازتون اجازه گرفتن؟

اجازه که نه

فقط هماهنگ کردن یه بار

دیگه هربار میان و میرن نیازی نیست به هماهنگی یا چیزی

بی خبر میان میرن

بعد یهو ما از پنجره میبینیم حرص میخوریم

اتفاقا دفعه ی پیش خودش زنگ به شوهرم دعوت کرد جای من مشکل اینه ظاهرش انقدرررررررررر مثبت و خوب و مهر ...

حتما تو دلش بهت حسادت میکنه و دلش نمبخواد بیاد خونت و موفیقتتو ببینه 

جاری منم همینه فقط وقتاییکه مادرشوهر یا پدرشوهرم بیان خونمون ،سریع واسه خودشیرینی پا میشه مباد

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
دقیقا حتی یک بار حتی یه دفعه هم پیش اومد ک ما فهمیدیم اومدن و‌دیدیمشون یعنی من تو‌ خونه بودم و ما ...

خب هرکی یه اخلاقی داره

شاید اونموقع شرایطشو نداشته بیاد بالا

شاید نخواسته چه اصراریه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
خب دختر خوب بهتر حوصله داری وقت و بی وقت بیان دم خونت ؟؟من خودم خدایی سختمه یکی بی هوا بیاد خونم دوس ...

منم همینطورم

ولی فکر میکنم این کارشون قشنگه ادم حساب نکردن ماست

توی این همه وقت یه بار که میتونستن بیان

الان من دیگه دوست ندارم برم خونشون و اگه برمم با اجبار و ناراحتی و نا رضایتی میرم

اجازه که نه فقط هماهنگ کردن یه بار دیگه هربار میان و میرن نیازی نیست به هماهنگی یا چیزی بی خبر می ...

بیخیال بابا وقتی شوهرت چیزی نمیگه واسه خودت دردسر درست نکن ،دلت میخواد هردفعه بیان مزاحمت بشن .