2777
2789
عنوان

منم یه تاپیک جاری بزنم😉😉 شمام بیاین همه نظر بدین حق با کیه😝😝

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 82 پست
😆😆وای نگو توروخدا. غلط کردم

قشنگ معلومه میخوای پیش خانواده شوهر خرابش کنی به یه نحوی . 

تا حدی که بیاد یه حرفی میزنی . نیاد یه حرفی میزنی . 

و خوشبختانه خانواده شوهرت یکم هوش و عقل دارن . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
آره درسته شاید مادربزرک جاری ش رو دیده خجالت کشیده روش نشده بیاد بالا

یا خواسته مزاحم نشه . بدشانس هم هست . ماشینش صاف جلو در خونه جاری جانش خراب شده .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ معلومه میخوای پیش خانواده شوهر خرابش کنی به یه نحوی .  تا حدی که بیاد یه حرفی میزنی . نیا ...

شمام ظاهرا الکی میخوای طرفداری کنی

میتونست یه دفعه شو یه زنگ بزنه قبل ترش وقتی تا اینجا میاد عمو برادرزادشم ببینه

نه که ده ماه فامیل نزدیکشو ادم حساب نکنه

من مرض ندارم بخوام کسی رو الکی خراب کنم

هزارتا چیز دیدم و از ظاهر سازی و تعریف الکی بدم میاد 

شمام ظاهرا الکی میخوای طرفداری کنی میتونست یه دفعه شو یه زنگ بزنه قبل ترش وقتی تا اینجا میاد عمو بر ...

باشه 

زشت تر سر زده جایی رفتنه .  حال رو میشه تلفنی هم پرسید .

نه منظورم اینه اینهمه راه تا اونجا میرن خب یه سر هم به اینا بزنن .البته قبلش که میتونن زنگ بزنن 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
نه منظورم اینه اینهمه راه تا اونجا میرن خب یه سر هم به اینا بزنن .البته قبلش که میتونن زنگ بزنن  ...

دقیقا

منم میگم اینا این همه اومدن اگه اهمیت داشت براشون حداقل یه بارشو یه زنگ میزدن میومدن

بعضی دوستان فکر میکنن من میگم هردفعه کار و زندگیشونو بذارن بیان صبح تا شب خونه ی ما

دقیقا منم میگم اینا این همه اومدن اگه اهمیت داشت براشون حداقل یه بارشو یه زنگ میزدن میومدن بعضی دو ...

اره من متوجه شدم .

بنظرم کلاهتو هم بنداز بالا که شوهرت نمیره به زور بیارتشون .اگه مال من بود میگفت زشته حتمااا باید برم بیارمشون

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!