2777
2789
عنوان

چجوری خبر مرگ داییم رو بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 83 پست
یه مرد ک همسن و ساله پدرتون باشه بهش آروم آروم بگه بهتر نیست... شما براتون سخته گفتنش خودتم گریت میگ ...

متاسفانه بابام بیمارستان بوده همه میترسن از رفت و امد بخاطر کرونا. اگرنه میشد چند تا از فامیلا بیان یواش یواش بگن بعدم دورش شلوغ بود کمتر اذیت میشد.

لعنت به کرونا حتی نمیذاره ادما درست حسابی عذاداری کنن. باز قبلنا همه دور هم جمع میشدن همو اروم میکردن. الان هرکی یه گوشه تو تنهایی باید با دغش سر کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم بنده خدا تا وقتی بابام بیمارستان بود تو خونه گریه زاری میکرد، بعد خودشو اروم میکرد میرفت بیما ...

انشالله خدا رحمتشون کنه و صبر بده به عزیزانش خیلی سخته و سختر خبر دادنه 😕 

فقط یه موقع بگو که سرحال باشه نه شب که میخواد بخوابه نه صبح که بیدار شده ظهر و یا عصر بگو و داروهاشو خورده باشه و داروشو سر دست بزارین 

و آروم آروم بگو دکترا اینکار کردن اینو دادن انکار کردن ولی نشد دیگه چند روزه رفته و بخاطر حالت نشد بگیم و بزارین خودشو تخلیه کنه ولی نه زیاد شوک بهش وارد شده سریع با صحبت آرومش کنید و شما هم زیاد جلوش عزاداری نکنید حالش بد شه 

انشالله سلامت باشید 

قبلش چی بگم؟ چجوری مقدمه چینی کنم؟ میدونه الان حالش بده دیگه گفتن اینم فایده نداره

قبلش از خدا و اینکه مرگ حقه و بازگشت همه ی ما به سوی اوست..

بعد از خوبیهای دائیتون و اینکه الان غرق رحمت الهی هستند انشاءالله ...

خدا بهتون صبر بده و داییتون رو رحمت کنه😭

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خدا رحمت کنه مادربزرگتونو

انشالله که روح دایی شما در آرامش باشه عزیزم

آخر باید بگید ولی کسی بگه که بتونه بگه،شما قطعا میزنی زیر گریه داد حال پدرت بد میشه،به نفر که ریلکس تره شاید باجناق پدرت نمیدونم یه کسی که آروم بهش بگه

مگه مشکی نپوشیدین یعنی بعدمرگ اوضاع خیلی تغییرمیکنه آدم عذادارازصدکیلومتری معلومه چطوربابات نفهمیده

عزیزم بابام تازه امروز اومده خونه. تا صبح بیمارستان بود. ما که هیچ کدوم نمیتونستیم بریم بیمارستان اما مامانم روزی نیم ساعت میرفت اونم خیلی کم کرم و اینا میزد که زیر چشماش تابلو قرمز نباشه. از طرفی مامانم برای داییم تو بیمارستانم بود گریه میکرد بابام فکر میکنه ناراحتی مامانم بخاطر وضع داییمه.

من که سر خونه خودمم، مادر و خواهرمم امروز تو خونه مشکی نپوشیدن لباس معمولی رنگ تیره پوشیدن.

مامانم بنده خدا خیلی خودشو کنترل میکنه پیش بابام. خیلی فشار روشه

متاسفانه بابام بیمارستان بوده همه میترسن از رفت و امد بخاطر کرونا. اگرنه میشد چند تا از فامیلا بیان ...

آره اینم هست حق با شماست عزیزم 

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳
انشالله که روح دایی شما در آرامش باشه عزیزم آخر باید بگید ولی کسی بگه که بتونه بگه،شما قطعا میزنی ز ...

به مادرم گفتم گفت الان به هیچ کس نمیشه گفت بیا. یه وقت از جایی کرونا بگیرن میگن بخاطر شما بوده بعد ادم چی جوابشونو بده

سینوفارمکاش استرازانکا زده بود

اون بدتره سکته میده

مامانم فایزر زد خارج از کشور

الان پنج ماهه بیمارستانه

اونم داشت میمرد

رو ریه اش لخته تشکیل داد نفس تنگی گرفت مرد تو.بیمارستان احیا کردنش

همشون.گندن

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

روح داییت شاد

منم دو تا از دایی هام رو به فاصله ۳ روز با کرونای لعنتی از دست دادم. حالتو درک میکنم.

شما بشین کنار بابات، باهاش حرف بزن، بگو حال دایی خیلی بده، اکسیژنش خیلی اومده پایین، دکترا جوابش کردن. سرت رو بنداز پایین

مطمئنا از حالات شما و طرز بیانتون میفهمه، نیاز دقیق مستقیم بگی فوت کرده.

نهایتش اگه متوجه قضیه نشدن، با آمادگی که شما برا شنیدن خبر بهش دادی، چند ساعت یا یه روز بعد میتونید بهشون بگید

آره به نظر منم فقط بگو کما رفته

اگرم شنید از کسی یکم ثبلش آمادگی پیدا میکنه

به فکر سوگواری مادرتم نباش

جلوی آدمی که واسه قلب بیمارستان بوده نباید نشست گریه کرد در هر حال

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟