2777
2789
عنوان

چجوری خبر مرگ داییم رو بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 83 پست
نمیشه نگیم میترسیم یکی بی هوا به بابام تسلیت بگه یا از یه طریق دیگه بفهمه. از اون طرف مامانمم داره ...

برو بهش بگو بابا خدا اینقدر دایی و دوس داره ک بردتش پیش خودش متاسفانه دایی فوت کرده و کاری از دست هیج کس بر نمیاد فقط ارومش کن

گروه خانوادگی ندارید بگید دکتر گفت فعلا واسش خوب نیست؟اگه نمیشه خب کم کم بگید که حالش خوب نیست دکترا ...

از گروه اوردیم بیرون بابامو... چون اطلاع رسانی خاکسپاری داییمو تو گروه میذاشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بهش بگو بابا خدا اینقدر دایی و دوس داره ک بردتش پیش خودش متاسفانه دایی فوت کرده و کاری از دست هی ...

قبلش چی بگم؟ چجوری مقدمه چینی کنم؟ میدونه الان حالش بده دیگه گفتن اینم فایده نداره

ما همه اینا رو بهش گفتیم ولی نمیتونیم دائم گوشیو بگیریم ازش. دکتر خودش گفت ببریدش خونه بهش بگید. باب ...

عزیزم 

فردا بگید 

اما آروم آروم 

خودتون ریلکس باشید 

گریه نکنید بگید قسمتش بود 

یا علی خیلی سخته 

خدا بهتون صبر بده 

ولی من نظرم اینکه پدرتون ی کم حالش بهتر بشه بگید 

یا اگه گفتید حتما چند نفر تو خونه باشن ماشین آماده باشه 

خدایی نکرده حالش بد شد سریع ببرید بیمارستان 

البته آن شالله راحت کنار بیاد

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
تولدش بودبردن شمال ویلااستخردار بچه اصلامیترسیده نمیرفته  توی لحظه خداچشم ۵نفروکورکرده یدفعه دی ...

وای 

خدایا ، چیزی نمیتونم بگم 

تمام بدنم یخ کرد 

خدا صبری بده ب مادرپدرش 

کاش مواظبش بودن 

الهی بمیرم بچه ی طفل معصوم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
برای اروم کردنش چیکار کنم بنظرتون؟ 

ببریدش سرخاک 

بزارید گریه کنه خالی بشه 

نریزه تو خودش

ماداقونیم چ برسه مادرپدرش 

داغ بچه خیلی سخته اینو این چند روز با گوشت و پوست و استخونم میفهمم... اخه مادربزرگم زندستو بیقرار داییمه و داره از بی تابی از پا در میاد. حتی نتونست بخاطر کرونا مراسم خاکسپاری بره. داغ بچه چه کوچیک باشه چه بزرگ برای مادر شکنجه وار دردناکه

وای  خدایا ، چیزی نمیتونم بگم  تمام بدنم یخ کرد  خدا صبری بده ب مادرپدرش  کا ...

ببین ما یک ماه خاب یچشو میدیدین من دیدم مادرشوهرش مردهدمیگ ببین ارتین غرق شده.مامانم دیده بود بچش ازثزچم امام حسین میفته میمیره سرش بدن باباش تنش تودست خالم صدقه میدادیم  اجلش اونجابوده ک چشم ۵نفرو تویجای گوچیک کورکرده ببین بچرو ببینی انکارفرشته بودانقدذنازوخوشگل دلت کباب میشه باباش  یماه پیش فیلم گرفت میگفت ارتین بزرک شی میخای چکاره شی مسگفت بابامن میخام بمیرم بززگ نمیشم دوسداذم بمیرم

رنگ ولایتhaircolorist
داغ بچه خیلی سخته اینو این چند روز با گوشت و پوست و استخونم میفهمم... اخه مادربزرگم زندستو بیقرار دا ...

اره  خداب هیجکس داغ فرزند نده تااخرعمر طرف داقونه بمیرم برای دلاشون

رنگ ولایتhaircolorist