الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۲۳ سالمه سال اخر دانشجو معلمی هستم دبیری علوم اجتماعی رشت۱۹ سالگی ازدواج کردم ی پسر ۲ ساله و ی دختر ...
به به 😍عزیزم از زندگی راضی هستی ؟ منم میخوام معلم بشم 1۹ سالمه ازدواج کردم ولی بعد عروسی میخوام برای فرهنگیان بخونم یا نشد برم استخدامی معلمی همسرم با شغل مختلفه اما بعدش فهمیدم بخاطر اینکه بقیه شغلا با آقایون در ارتباط هستم نمیذاره چون با آرایشگاه و ادامه تحصیلم مخالفت ندارع پس میتونم راضی کنم 🥲میشه بگی چجوری راه معلم شدن و طی کردی راهنمایی کنی مچکرم عزیزم
دیپلم با معدل بالا دارم ولی ترجیح دادم اول به استقلال مالی برسم بعد دانشگاه
حال حاضر دو شغله هستم
درآمدم خوبه ولی دارایی به اسم خودم ندارم چون با شوهرم همه چیمونو ریختیم وسط برا آینده
من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹