2777
2789
عنوان

چجوری خبر مرگ داییم رو بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 83 پست
مجبوریم... بابام چون تو باید استراحت کنه دائم گوشی دستشه یا زنگ میزنن حالشو میپرسن. همه خبر ندارن با ...

اگه واتساپ داره مواظب باشید استوری نبینه 

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳
ببین ما یک ماه خاب یچشو میدیدین من دیدم مادرشوهرش مردهدمیگ ببین ارتین غرق شده.مامانم دیده بود بچش از ...

الهی بگردم بچه طفلک عکرش به دنیا نبود. حکمت این مرگای ناگهانی چیه اخه. ادم بعد مرگ عزیزش چجوری زندگی کنه. من عاشق داییم بودم رفتنش منو نابود کرد. همش میگم خدایا ما ایییییین همه قسمت دادیم ایییین همه دعا صلوات نذرو نیاز قربونی، هیچ کدومو ندیدی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم بچه طفلک عکرش به دنیا نبود. حکمت این مرگای ناگهانی چیه اخه. ادم بعد مرگ عزیزش چجوری زندگی ...

ببین مبگن خالم موقعی ک بچشو دید دادمیزدخدادوتاپامو فلج کن بچموبرگردون خدایانفسش برگرده همین الان ببرمش کربلا ولی امان ازقسمت

رنگ ولایتhaircolorist
حتما چند روز بعد باید ببریمش ولی الان با توجه به شرایط قلبش بنظرم سر خاک رفتن خیلی سنگینه براش

والا من نظرمو اول گفتم 

ک اصلا الان بهش نگید 

بزارید حال عمومی پدرتون خوب بشه 

تمام راه های ارتباطی رو قطع کنید 

براش فیلم بزارید 

خدا بیامرزه داییتون رو حالا باید پدرتون رو دریابید

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
داییم سنی نداشت پنجاه سالش بود دو تا بچه کوچیک داشت. ما از داغش خودمون داریم دیوونه میشیم حالا شرایط ...

عزیزم ناراحت شدم😔خدا داییتو بیامرزه..عمر پدرتم زیاد کنه باتن سالم🙏

به نظرمن قبل گفتن چندتا سوره بخون فوت کن..بعدش بعد. از قرص های قلبش بده بهش تا اروم باشه...

گفتنشو نمیدونم واقعا سخته

به نیت تو دلم بگو آمین💕💖😘😘😘

یاد خودمون افتادم۱۵ سال پیش،بابام عمل پیوند داشت،صبح مادر بزرگم مارو راهی کرد بیمارستان تا ما رسیدیم همسایه زنگ زد گفت سکته کرده و تمام خیلی وضع بدی داشتیم یه پامون بیمارستان یه پامون مراسم ،،بعد بابام عمل شد بعد یه هفته اومد خونه هی سراغ مادرش میگرفت،بعد تقریبا یک ماه گفتیم،دوست صمیمیش بردش بیرون تو مسیر بردش سمت بهش زهرا و کم کم تو راه گفتش،ولی سرخاک رفتش آروم شد

شرایط پدرت نمیدونم در چه حد اگه وخیم بیشتر صبر کنید اگر نه بلخره میفهمه به نظرم مثلا یه دایی دیگه ت بگه یا مادرت 

میترسیم که خودش بفهمه. بابام خیلی تیزه زود میفهمه... از زبون ما بشنوه بهتره تا یهو خودش بفهمه

منم رفیق پدرم پارسال فوت کرد پدرمم حالش خوب نبود بیمارستان بستری بود

من گوشیش و گرفتم از همه گروها لفت دادم

حتی وقتی مرخص شد همه آگهی های اون مرحوم و کندم

بعد کم کم دوست مشترکشون اومد پیشش کم کم بهش گفت 

خیلی سخته انشالله خدا داییتون و رحمت کنه منم دوتا از داییام و از دست دادم 

مادربزرگم که ۳ تا بچه از دست داده هنوز داغداره🥲

یعنی از حالات مامانت نفهمیده 😕  اخه الان شوک میشه بگین  آروم آروم بگو و داروهاشو ...

مامانم بنده خدا تا وقتی بابام بیمارستان بود تو خونه گریه زاری میکرد، بعد خودشو اروم میکرد میرفت بیمارستان نیم ساعتی پیش بابام.

الان که بابام اومده خونه داره دیوونه میشه دور از جونش ولی جلو بابام خودشو کنترل میکنه نشون نمیده‌. من خودم نگران این فشاریم که رو مامانمه. اگه بابام بفهمه کنار هم میتونن سوگواری کنن همو اروم کنن. حداقل دیگه فشار روانی مضاعف رو مامانم نیست

دقیقاااااااا یکی از نگرانیامون همینه

یه مرد ک همسن و ساله پدرتون باشه بهش آروم آروم بگه بهتر نیست... شما براتون سخته گفتنش خودتم گریت میگیره 

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳
والا من نظرمو اول گفتم  ک اصلا الان بهش نگید  بزارید حال عمومی پدرتون خوب بشه  تما ...

مطمعن باشین اگر شرایطش بودو میشد نگفت و میدونستم پدرم نمی‌فهمه اصلا نمیذاشتم خبردار شه. من با توجه به شناخت پدرم و شرایطی که توش هستیم میدونم اگر نگیم تا چند روز دیگه خودش میفهمه. اینو مطمعنم که دارم بدترین لحظه دنیا رو به جون میخرم با گفتنش که میدونم تا عمر دارم از ذهنم نمیره

میترسیم که خودش بفهمه. بابام خیلی تیزه زود میفهمه... از زبون ما بشنوه بهتره تا یهو خودش بفهمه

اینم هست پس ببین مثلا از نظر معنوی چی بهش آرامش میده اونو بگو و اینکه ما پیشت هستیم جای دایی و...