2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت هفته من سردرد و حالت تهوع شدید و ضعف و لکه بینی داشتم .چهار هفته دیگه کم کم بهتر میشی صبر کن عزی ...

آخی

منم حالت تهوع و ضعف امونم رو بریده

اره امید دارم که بهتر بشه

مرسی🤍

دختره گلم .تب لرزم داشتم همه بدنم یخ می کرد .خیلی بد بود حتی بدتر از حالا که سی و پنج هفته ام

دیگه چه علائمی داشتید؟

منم حس میکنم بچه ام دختره

یه دختر دوسال و هفت ماهه ام دارم😍

عزیزم نگران نباش سختی بارداریت یک ماه دیگه بیشتر نیست .بقیه اش افتادی در سراشیبی

اره اخه سر دختر اولم اخرای بارداری دچار خارش بدی شدم

خیلی وحشتناک بود

تازه از زایمان هم میترسم خیلی🤣

دیگه چه علائمی داشتید؟منم حس میکنم بچه ام دخترهیه دختر دوسال و هفت ماهه ام دارم😍

به علایم نیست عزیزم .من سه تا دختر دارم سر هر کدوم یه شکلی بودم .اولی حالت تهوع و حس سرما خوردگی شدید و دل درد .دومی بدون هیچ علائم و حتی حالت تهوع نداشتم و نه دردی هیچی کلا .سومی مردم و زنده شدم به معنی واقعی چون کبدم چربه .بیشتر بر می گرده به آمادگی بدن و وضعیت سلامت معده و کبد خودمون تا جنسیت .من خشکی و‌خارش پوست هم داشتم همه می گفتن واسه پسر بودنه یا داغی شکم ولی الان می فهمم همه از مشکل کبدی بوده

اره اخه سر دختر اولم اخرای بارداری دچار خارش بدی شدمخیلی وحشتناک بودتازه از زایمان هم میترسم خیلی🤣

منم الان خارش دارم .کهیر هم میزنم .بدنم با وازلین چرب می کنم کلا بهتر شدم .به نظرم از خشکی هورمونی پوسته