2777
2789
عنوان

دخترعمم بچش پسره😓

323 بازدید | 17 پست

سلام خانوما دختر عمه من دوتا دختر داشت باردار شد سومی برا پسرخدا بهش داد الان پسرش دوسالشه چهارمی ناخواسته باردار شد خواست سقط کنه عمم(مادرشوهرش و خالش)نذاشت الان مشخص شده اینم پسره من دوتا دختر دارم تبعیض نمیذارم سر اولی ارزوم بود دختر بشه سر دومی گفتم هرچی صلاح خداست اصلا ناراحت نیستم دوتا دختردارم اما عمم بهم میگه خداروشکر که خدا به فاطمه نظر کرد پسر دار شده تو هم برا سومی اینکار کن یا میگن اخی دوتا دختر داری عیب نداره چرااین حرفا میزنن منو همسرم قصد نداریم بچه بیاریم دیگه میشه ادمای امثال اینا کمتر دخالت کنید تو چیزایی که بهتون ربط نداره کمتر دل بشکنید😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک دیگه پسر عصای پیری نمیتونه باشه باید یکی بیاد جمعش کنه نه دختر نم پس میده نه پسر بخاطره همین فک نکنم دیگه جنسیت تواین دورو زمونه مهم باشه

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

خوب حتمابراعمت مهم بوده  عروسش پسرداربشه ،شماهم بگو خدادخترام نگه داره دگه نمیخوام نیازی به ناراحتی نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از رسول خدا حضرت محمد (ص) نقل شده که فرموده‌اند: «نِعمَ الوَلَدُ البَنَاتُ مُلَطِّفَاتٌ مُجَهِّزَاتٌ مُؤمِنَاتٌ مُبَارَکاتٌ مُفَلَّیَاتٌ» دختران چه فرزندان خوبی هستند؛ با لطافت و مهربان، آماده به خدمت‏‬ رسانی، یار و غمخوار، با برکت و پاکیزه کننده.

الان ک دیگه پسر عصای پیری نمیتونه باشه باید یکی بیاد جمعش کنه نه دختر نم پس میده نه پسر بخاطره همین ...

یه سری ادما براشون مهم اون یکی پسرش پنج تادختر داره پیله کرده به عروسش ششمی بیار شاید پسر شد یکی نیس احمق خرج شو تو میدی ۷نفرادم تو یه خونه۶۵متری یه خواب زندگی میکنن😏

منم باشم میگم خدا بهم نظرکرده دوتا دخترداده 

یبار گفتم جوابم پوزخند بود بعد جالب اینه خانواده من و همسرم اصلا جنسیت براشون مهم نیس اینا شدن کاسه داغ تر ازآش