2777
2789
اجی منم میگی آیا با پیمان ازدواج میکنم؟اگه اره باهاش خوشبخت میشم؟ ممنون میشم جواب بدی💙💚💛❤

سلام ، آره ازدواج میکنی یکم طول میکشه ، خوبه زندگیتون معمولیه 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم میگی کی ازدواج میکنم لطفا؟آشندس یا غریبه؟شغلش چیه؟

آشنای دور 🤭 یکی دوسال دیگه ، آزاد

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
سلام ، آره ازدواج میکنی یکم طول میکشه ، خوبه زندگیتون معمولیه 

مرسی ک جواب دادی واست صلوات میفرستم ایشالله ک ب خواسته دلت برسی

دودلم که با پیمان ازدواج کنم یا نه

همش با خودم میگم نکنه کیس بهتری بیاد☹

انشالله که پسره ، ولی اینو بدون همیشه از خدا بخا که بهت سالم و صحیح بدتش  اگر پسر باشه و وقتی ...

میشه بگی اونکیه تو ذهنمه دوسم‌داره یانه ؟بهم‌میرسیم؟

یه کاری هست به نظر موفقیت امیز جلو میره یا به بن‌بست میخوره؟

باش عزیزم! فقط اینکه بگو که چنتا بچه داره و جنسیت بچه های الانش چیه؟ توی اقدامه؟

گلم نگفتی داداشم کی بچه دارمیشه چی جنسیتش بچه ندارن تازه ازدواج کردن