2777
2789
۱۲هفته چندروزم

۱۲ هفته چجوری اخ میفهمی لیز میحوره 

منکه ۱۴ هفتمه نمی فهمم

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
بانوعزیزم میشه بگی خواهرم کی ازدواج میکنه واینکه کی صاحب خونه میشیم ما

خواهرتون انشالله یک ساله دیکه ازدواج میکنه 

انشالله یه ساله و نیم دیگه خونه دار میشین

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک وقت گذاشتی ،، همشو درست گفتی ،، دعام کن گلم

خوشحالم که درست گفتم 

انشالله موفق باشید 

برای منم خیلی دعا کنید 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
جنسیتش چیه

پسره 

عزیرم من چند روز پیش قرص  اورژانسی خوردم حالا فک میکنم اثرنکرده وباردارم .حست شما چیه

باردار نیستی گلم 

اره یکی از دوستای مامانم وضعش متوسط بود الان 4تا دختر داره و هروقت که حامله میشد میومد خونمون و ازم ...

برا منم میگی بچه دوم من  چیه ؟ 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
۱۲ هفته چجوری اخ میفهمی لیز میحوره  منکه ۱۴ هفتمه نمی فهمم

بچه سومم هست ازدوماهگی تااالان دیگه لیزمیخوره زیردلم لاغرم هستم شایدواسه همون متوجه میشم

خواهرتون انشالله یک ساله دیکه ازدواج میکنه  انشالله یه ساله و نیم دیگه خونه دار میشین

واقعاحس هات درست درمیان بنظرت بچم پسره واقعاخیلی ناامیدم میترسم ازسونورفتن😔😔

بچه سومم هست ازدوماهگی تااالان دیگه لیزمیخوره زیردلم لاغرم هستم شایدواسه همون متوجه میشم

چی بگم والا من اوله از خورد و خوراک گفتم ان شاالله هرجی دلت میخواد بهت بده

واقعاحس هات درست درمیان بنظرت بچم پسره واقعاخیلی ناامیدم میترسم ازسونورفتن😔😔

انشالله که پسره ،

ولی اینو بدون همیشه از خدا بخا که بهت سالم و صحیح بدتش 

اگر پسر باشه و وقتی رسید دستت بفهمی مریضه و مشکل داره واقعا اون لحظه نمیگی کاش دختر بود و سالم بود ؟ 

اگر پسر شد ولی ازدستش دادی چی ؟؟ 

نمیخوام اصلاانگرانت کنم ولی عزیزم راضی باش به رضای خدا هرچی بهت بده شکر کن و ناراحت نشو 

و انشالله من حس میکنم پسره

انشالله به توهم گلم

قربونت گلم برا من اوله دخمله 

ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلمون 

انشالله که پسره ، ولی اینو بدون همیشه از خدا بخا که بهت سالم و صحیح بدتش  اگر پسر باشه و وقتی ...

اجی منم میگی

آیا با پیمان ازدواج میکنم؟اگه اره باهاش خوشبخت میشم؟

ممنون میشم جواب بدی💙💚💛❤

انشالله که پسره ، ولی اینو بدون همیشه از خدا بخا که بهت سالم و صحیح بدتش  اگر پسر باشه و وقتی ...

اره سالمیتش ازهمه چی مهمتره واسم بخدادوتادختردارم جونمن ولی اطرافیان وشوهم خیلی دلشون میخادپسرباشه دیگه هردوجنس داشته باشم