2777
2789

دلم شوهر پولدار میخواد نه که نامزدم خیلی بی پول باشه ها 

مامان بابام دارن از خونه بیرونم میکنن حالم تو این خراب شده خیلی بده سر یه غذای ساده هم داستان دارم اینجا اصلا جای زندگی نیست

حس میکنم دارم زن یه پیرمرد بی پول میشم من ۱۹ سالمه اون ۴۱

نگاش میکنم خیلی جذابه هیکلش همه چیش مثل تو فیلماست دوستش دارم بهشم وابسته شدم اما...

با ۲۵ تومن که خیلیشم میده به مامانش چون باباش فوت شده

با این ۲۰ ۲۵ تومن مگه میشه زندگی کرد 

همش میگه تو آینده فلان شغل دومو برمیدارم درآمدم میرسه بالای ۵۰ اما حس میکنم وعده وعیده الکیه

دوست داشتن خالی کافی نیست من خانوادم خوب نیستن بابام باهام قهره بهش گفتم بابام باهام قهره دیگه پول تو جیبی ام ندارم فقط ۱ تومن بهم داد همین 

حالا کل درآمدشو خرج خوردو خوراکو خونه و مامانش میکنه ها

دلم خیلی گرفته 😞

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ ساله ورزشکاره هیکلش رو فرمه به من غیرمستقیم میگه توام باید اینطوری باشی 

شهریه باشگاه ۱ونیم ۲ تومنه من از کجا بیارم

دارم برای کنکور میخونم نمیتونم برم سرکار

بابام که کلا مرده انگار هیچی بهم پول نمیده خودش یه بار بهم گفت فکر کن بابا نداری 

مگ شرایط تو خونه سخت باشه باید شوهر کنی حتما؟؟

من ۲۰ سالمه شرایط مونم بده 

حتی پول تو جیبی هم بابام نمی‌ده 

امسال پشت کنکور موندم خواستگار هم برام اومد ۲۵ سالش بود خونه و ماشینم داشت 

ولی چون میخواستم دستم تو جیب خودم باشه تصمیم گرفتم 

چند سال دیگه ازدواج کنم

کاش به قول خودت حداقل پول داشت

میگه الان کارگذارم ۱ سال دیگه شرکت دوستم شروع به کار میکنن الان داره راه انداریش میکنه

باهام صحبت کرده برم بشم مدیر بازرگانیشون

درآمدش بالای ۵۰ ۶۰ تومنه

نمی‌دونم راست میگه اصلا میشه یا نه

هرکاری میکنی، زن این نشو..

با این سن و سال ازت ایراد هم میگیره. بعدشم اگر آدم پیشرفت کردن بود, تا الان یک حرکتی زده بود

و نکته دیگه اینکه مثل اینکه گرفتاری با خانواده شوهر هم زیاد خواهی داشت....

اصلا اصلا...

مگ شرایط تو خونه سخت باشه باید شوهر کنی حتما؟؟من ۲۰ سالمه شرایط مونم بده حتی پول تو جیبی هم بابام نم ...

خانوادم بی پول نیستن مریضی اعصاب دارن 

قبل اینکه نامزدم بیاد هرروز بهم میگفتن بیخ ریشمون موندی کی میشه گمشی بری یه بار مامانک غذا بهم نداده بود غش کردم

اینجا اصلا جای موندن نیست

میگه الان کارگذارم ۱ سال دیگه شرکت دوستم شروع به کار میکنن الان داره راه انداریش میکنهباهام صحبت کرد ...

درامدش ۳۰۰،۴۰۰ تومن بود نمی ارزید 

رو چیزی که نیست نبند 

تو جوونی داری با زندگی خودت چیکار میکنی اخه