2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبرگم نوشت نگف چنددرصد

انتی بهت گفت دختره ؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
اره نوشت توبرگمم

حالا نمیخوام امیدوارت کنم ولی ما زیاد داشتیم‌تو فامیل جنسیتی که تو ان تی میگن اشتباه درامده باشه 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
یه عکس از برگه سونوت می زاری؟ البته اگه دوسداری عزیزم.  دکترت خیلی وارد بود؟

نمیدونم والاواردبودیانه بچه چپکی افتادبودبایدبرگردونی گوشیوک خوب ببینیش

حالا نمیخوام امیدوارت کنم ولی ما زیاد داشتیم‌تو فامیل جنسیتی که تو ان تی میگن اشتباه درامده باشه&nbs ...

اره منم همین امیدرودارم چون هیچیم به دخترنمیخوره

اره منم همین امیدرودارم چون هیچیم به دخترنمیخوره

انشالله خیره 

دختر100%

حست درست بود ، بیا بگو من اکه باردار شم بچم چیه ؟ 

شوهرم مرد خوبیه ؟