2777
2789
حس میکنم کلا با این پسره برنامتون نمیشه خراب میشه ، یکی بعدش میاد خاستگاریت با همون ازدواج میکنی&nbs ...

بانوعزیزم میشه بگی خواهرم کی ازدواج میکنه واینکه کی صاحب خونه میشیم ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و خب حالا که میگی وضعتون خوبه!! احتمال داره که بچه دومت 67 درصد پسر باشه! و 43 درصد هم ممکنه دختر با ...

مگه ب وضع بستگی داره گلم ؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
مگه ب وضع بستگی داره گلم ؟

اره یکی از دوستای مامانم وضعش متوسط بود الان 4تا دختر داره و هروقت که حامله میشد میومد خونمون و ازم میپرسید جنسیت این بچش چیه؟ و من هربار میگفتم دختر و واقعاهم بچه هاش دختر میشدن..البته نمیخوام کاملا و دقیق بگم که به وضع مالی و.. بستگی داره یا نه ولی خیلی از اقواممون که پول دار بودن بچه آخرشون پسر شد .

پسر میشه انشالله ، یا بارداری و خبر نداری یا زود باردار میشی 

عزیرم من چند روز پیش قرص  اورژانسی خوردم حالا فک میکنم اثرنکرده وباردارم .حست شما چیه 

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
علاعم اینکه رشدموهام زیادشدشوری اینادوستدارم ازمرغ وکباب متنفرم بچم مث ماهی زیردلم لیزمیخوره ضربان ت ...

من اینجوری بود دخمل شده سل فری گفته  

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
لیزمیخوردبچت هم

هفته چندی تو

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭