2777
2789
وا مگه میشه ندونی؟ هرچی باشه فقط سالم باشه منم بچه دومم پسر دوس داشتم ولی خدا دوتا دختر بهم داد. ...

پس اينكه ميگن پدر و مادر همه ى بچه ها رو يه اندازه دوس ندارن راسته

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرسیدم گفتن مشکل داره در هرصورت کار از کارمن گذشت امیدوارم کسانی ک مثل من دغدغه جنسیت دارن حتما ا ...

عزیزم تو عکسای سونوی انومالی از دستگاه تناسلی جنین عکس هست اگه عکسارو بذاری میتونم بهت بگم.

خدای مهربون شکرت😍

دختر فرشته ست.

پسرتم خیلی ماهه. ان شاء الله دختره

اگرنبود به سرپرستی دورادوردختری فکرکن گاهی ازبچه خودآدم صالح ترمیشن. اینطوری فشارروانی رویت کم میشه می فهمی راهی هست. حنسیت هم می پرسی گلم.

بارداری میشه برای کوچولوهای منم دعاکنی. منم یک دخترمی خوام.

میشن الان اکثر زنا نمی‌یابند که شوهرتون همش به مادرش میرسه پس اینا کین.دختر که اختیاری از خودش نداره ...

عزیزدلم

واقعادختراختیاری نداره؟

درکدام شهرمحترمی زندگی می کنی نازنین؟

الان درتهران که زن هافرمانده کل هستنددرشهرهای دیگه هم همین.

شماازچه جهت می فرمایین؟بعضی آقایون زحمتکش طفلی هانفس نمی کشند.

چندروزپیش رفتم کنارفرهنگسرای قانون خریدکنم فروشنده به خانمی که انگارزنش بودمی گفت:یکماه یکماه گ

منزل مادرتی.من ماهی۱۰دقیقه نبایدسربزنم؟

دلم سوخت.

چرانبایدسربزنه. مادرباجنگ ودندان پسربزرگ کرده. دایم بایدسربزنه کمک.کنه.

قضیه تعصب نیست قضیه اینه تو جامعه مرد سالار خیلی در حق خانومها اجحاف شده و این درد اوره خیلیها ارزوی ...

زنده بادپایدارباشید

دردنیاکلی مردم آزاده هست مطمین باشید همه حرف حق شماراتاییدمی کنند.بعضی مادرهایی که فقط پسردارندازدختردوستی نالانند امانمی دانندهیچ کجای دنیازنی تیشه به ریشه هم جنسش نمی زندازطرفی دختردوستی افرادانقدرخسارت نمی زند که سواستفاده اینهاازجنسیت فرزند.هیچکس کس حق نداردازجنسیت فرزندش ابزاری برای ارتقاخوداستفاده کندوفرزندبی گناه راوسیله قراردهد.

درودبردانش تان

خداشماوپدرمادرتان وفرزندانتان راحفظ کند.  

دختر فرشته ست. پسرتم خیلی ماهه. ان شاء الله دختره اگرنبود به سرپرستی دورادوردختری فکرکن گاهی ازبچه ...

عزیزم اصلا ب ما ک بچه داریم دختر نمیدن من آرزومه ک قبول کنم ولی دوستم راهشو رفت بهش ندادن ن پسر نه دختر

عزیزم اصلا ب ما ک بچه داریم دختر نمیدن من آرزومه ک قبول کنم ولی دوستم راهشو رفت بهش ندادن ن پسر نه د ...

امامن بهت خبرخوش میدم قوانین تعدیل شده من دونفرازنزدیکان رامی شناسم گرفتندبگذارببینم آدرس سایت راداشته باشم می فرستم.

فدات اگر اینطوره ک تا عمر دارم ازت ممنونم

خانمی که منزل مامیادکارمی کنه منزل دوپزشک میره یکی دکترگوارش،معروف یک دخترپزشک داشته یک پسرآورده

یک خانواده دیگه یک دخترپسرداشتندیک باران خانم آوردند.

اگه گفتندنمیشه ناامیدنشوازراههای مختلف برو...

انگارخودشون آموزش میدن محرمیت بچه ها هم حل میشه...

دیگه باخیال راحت بروسونو شو.

عزیزم من خنگ نیستم اون دکتری خنگ هست ک متخصص زنان و زایمان هست بهش گفتم خانم دکتر امروز اقدام. نکنم ...

من منظورم به همون دکتره 😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋