2777
2789
خودشون که چیزی نگفتن ... میگفتن توی سونو ها بهشون جنسیت رو نگفتن 

تو تایپیکی که ۱۸ مرداد زده گفته که بهش گفتن دختره، اما خب نمیخواست باور کنه!!!!!

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم شاید روش نمیشد بگه بعد از ۲ تا پسر بازم پسر میخواد 

نه تو تمام تاپیک هاش میگه من دختر میخوام و مشخصه واقعا دختر دوست داره،  ولی چون خیلی براش غیر قابل باوره بعد دوتا پسر یک دختر داشته باشه باور نمیکنه

ولی به قول شما وقتی تو انومالی بگن دختر،میشه گفت حتما دختره....

نه تو تمام تاپیک هاش میگه من دختر میخوام و مشخصه واقعا دختر دوست داره،  ولی چون خیلی براش غیر ق ...

عزيزم من تو تايپيكاي مختلف به صورت اتفاقي ديدم مدام عكس سونوش رو ميگذاشت و با اصرار ميگفت اين سونو خيلي شبيه پسر نيست؟؟؟!!! بعدشم اگر دختر دوست داشت پس چرا بعد از آنومالي بازم شك داره و نميپذيره دختره، حتي همين تايپيكمو رو زد كه اتفاقا پر بازديد هم شد حتي ١ بار اشاره نكرد كه آنومالي گفته دختره!!

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

جنسیت بچه چیه بلاخرهه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
عزيزم من تو تايپيكاي مختلف به صورت اتفاقي ديدم مدام عكس سونوش رو ميگذاشت و با اصرار ميگفت اين سونو خ ...

احساس میکنم دچار شکست عشقی شدم، ضربه روحی سنگینی بهم وارد شد، با احساساتم بازی شده😩

ممنون که اطلاع رسانی کردی

اسی انشالله بچه سالم و صحیح بدنیا بیاد

معلوم شد چیه ؟ 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
من حدس نمیزنم مطمئنم ماشالله خوشگلم هست نگفتی؟

میدونه خیلی وقته از تاپیک گذشته ولی اگه دیدی جوابمو بده لطفاااا میشه منم بگی نینیم چیه عکس بفرستم

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈