استار تر عزیز ان شاالله که نی نیت دختره ولی اگرم دختر نبوداصلا غصه نخورکه مثل من نشی منم دو تا ...
منم همسرم با شناخت از روحیاتم واینکه میدونست عاشقانه دختربچه دوست دارم بمن پیشنهاد تعیین جنسیت داد متاسفانه از خدا و دست بردن به کار خدا ترسیدم فارغ از اینکه علم اونقدر پیشرفت کرده که دخالت تو کار خدا نیست همسرم همیشه حرف خوبی میزنه که تعیین جنسیت دخالت تو کار خدا نیست ما همسران جدید حق انتخاب دویا سه بچه داریم زمان قدیم نیست ک همه چهارتا 8تا فرزند داشتن الان انتخاب کم شده نکردم ولی امیدوارم با دعای خیر خیلی ها که دلشون و نیاتشون پاکه بچم دختر باشه 🙏🙏🙏🙏ولی اگر هم نشد پسرم جای هزار دختر برام پر کنه الهی آمین در آخر خدا هرکس دوست داره بهش دختر میده هیچ لذتی بالاتراز سه دختر نیست خوش ب سعادت تون 🤲🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پرس و جو کردم عزیزم گفتن اگر نمیتونید بچه دار بشی مشکلی نداره ولی برای تعیین جنسیت لزوما گناه تلقی م ...
نه عزیزم. اشتباه به عرضتون رسوندن
اتفاقا به خاطر اینکه جنسیت توازن داشته باشه یا کسایی که دوس دارن هر دو جنس رو داشته باشن یا تک فرزند با جنسیت خاص میخوان از نظر شرعی هیچ ایرادی ندارد.
توی سایتهای مراجع تقلید هم برید گفته شده.
بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام و روزی از خانه ام می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است. کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍
پرس و جو کردم عزیزم گفتن اگر نمیتونید بچه دار بشی مشکلی نداره ولی برای تعیین جنسیت لزوما گناه تلقی م ...
آیت الله خامنه ای: تعیین جنسیت با روش هایی مانند رژیم غذایی، تنظیم زمان آمیزش، لقاح مصنوعی یا تزریق اسپرم و... فی نفسه اشکالی ندارد اما اگر مستلزم نگاه یا لمس حرام یا مفسده دیگری باشد، جایز نیست.
بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام و روزی از خانه ام می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است. کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍
منظورتون آی یو آی هست یا آی وی اف ک 25 میلیون میشه
اره عزیزم منظورم ای وی اف هست ببخشید اشتباه تایپکی بود ای یو ای اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد برای تعین جنسیت ،نمی دونم تو یک تاپیک یک خانم انجام داده بود ۳۲ تومن
چجوری طاقت اوردی نگن بهت. من جات بودم میپرسیدم حالا یا دختر یا پسر اینکه چشم انتظار بمونی خیلی سختتره که. انشاالله اول سالم باشه دوم دختر باشه. فهمیدی چیه تکم کن
زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
دوست من 5 تا سزارین کرد سالم سالم هیچیشم نشد با این فکر ک اخرین فرصته و اینا خودتو ناراحت نکن
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️