2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره عزیزم

سلام. خواهرمو میگیاخرین تاریخ پرییودش۳۰ شهریور

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 

الخیر فی ماوقع ، زیباترین اتفاق زندگی مادر شدن هستش حالا چ فرقی میکنه ده تا پسر داشته باشی یا ده تا دختر ،بنظرم حس غیرقابل قیاسی هست ک جنسیت بچت رو خداوند بنابر مصلحت تعیین کنه

همسایه مامانم اینا اون قدیما ۳ تا بچه داشت ، یه دختر و دوتا پسر ، چهارمی رو که باردار شد دوست داشت دختر بشه ، که دوتا دختر باشن و دوتا پسر... چهارمی دختر شد ولی خب به هر ۴تا بچه‌هاش به یه اندازه محبت میکرد...

فکر کنم دو سال پیش بود درموردش تاپیک زدم که همین دختر آخریش چطوری مادره رو گرفت به باد کتک و داغونش کرد...

یه وقتایی بی محبتی به یه جنسیت ، یه وقتایی محبت افراطی به یه جنسیت گند میزنه به تربیت اون بچه... حالا این دختر همسایمون معلوم نبود دردش چیه

ولی همه‌چی به تربیت بستگی داره... الآن برادر من روزی چندبار میره خونه مامانم اینا بهشون سر میزنه... اگه مامانم خونه نباشه برادرام مدام بهش زنگ میزنن ، هر یکی دو ساعت زنگ میزنن...هم اونی که متاهله ، هم اونی که مجرده...‌مامانم بیمارستان بود زنداداشم نذاشت من شب بمونم پیشش ،خودش موند، اینو واسه اونایی نوشتم که همش میخوان بگن پسر بَده🤪 ما واسه همه خوب میخوایم ، دعای خیر میکنیم ، خیلی زشته که میبینین یکی پسر دوست داره میاین بدترین آینده رو براش متصور میشین... والا تو نی نی سایت همه مردا به قول شما بچه ننه هستن که همیشه ور دل مادرشونن ، ولی اگه خانوما اینجوری باشن میشه وفاداری🙄 چقد حرفام طولانی شد ، امیدوارم هرچی خیرِ واسه همه پیش بیاد.

🖤

بچه ها هیشکی بوده اسپرم شوهرش ضعیف باشه و پسردار شده باشه؟؟ تروخدا جواب بدید🙏😢

برای پسر دار شدن مرد یک ماه قبل اقدام هر روز یک قاشق غذاخوری پودر کاسنی بخوره روش ی لیوان آب

شب وروز گریه میکرد چون دختره ازاون ور بابام هم بهش فشار میاورد زن میخوام برام پسر بیاره اون ۹ماه خون ...

هنوزم برادر نداری؟ این پیام منو به بابات نشون بده ادم وقتی چیزی رو به اصرار از خدا بگیره اخر و عاقبت خوبی نداره مخصوصا اگر همینَور مادرتو سرزنش کنه به خاطر دختر اوردن بلاخره مادرتم دلی داره و خدا حواسش به همه چی هس یکی از اشناها شیش تا دختر اورد از همه طرف سرزنشش میکردن میگفتن دختر زاس بلاخره هفتمی پسر شد اما این پسر از همون ده سالگی تنهایی گند زد به کل زندگی این خانواده کل زندگیشونو از هم پاشوند خودشم نابود کرد معتاد شد دزد شد کارتون خواب شد  هر عمل بدی که من بگم انجام داد کمر باباشو شکوند از بس مادرش گریه کرد انگار ی پیرزن شده

وا خودت نمیدونستی روز تخمگذاری شانس بارداری بیشتره برای دختر باید سه روز مونده به تخمگذاری رابطه قطع ...

عزیزم من خنگ نیستم اون دکتری خنگ هست ک متخصص زنان و زایمان هست بهش گفتم خانم دکتر امروز اقدام. نکنم من دختر میخوام گفت نه چه ربطی داره حرف گوش بده دختر خنگه