2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

؟از روی جدول چینی میگی

اره عزیزم

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
فقط برای زنای متاهل میشه فهمید؟مثلا من که مجردم نمیشه حساب کرد بچه های آیندم چی ان؟🤔

نه نمیشه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

عزیزم شما جنسیتو نفهمیدین؟من هکش ذهنم درگیر شماست

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

سلام عزیزدلم!

من همون زمانی که این تاپیک رو زدید خوندم و تاپیک رو ذخیره کردم تا متوجه شم بالاخره آخر این جریان به کجا میرسه...

و هر چند روز سر میزنم و میبینم خبر تازه ای نشده

اگر جنسیت تو دلی تو فهمیدی حتما بگو، خیلی برات دعا کردم😊🌱

سلام عزیزدلم! من همون زمانی که این تاپیک رو زدید خوندم و تاپیک رو ذخیره کردم تا متوجه شم بالاخره آخ ...

چقدر ساده ايد بچش دختر بود از آنومالي ميدونست 

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

واقعن دختر بود؟؟از کجا میدونی

عزیزم تو تایپیکی که تو شهریورماه زده و عکس سونوش رو زده گفته آنومالی گفته دختره منتها این خانم نمیدونم چرا نمیخواست باور کنه بچش دختره با این که ۲ تا هم پسر داره!!!! و به دروغ میگه من‌عاشق دخترم!!

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰