2777
2789
سلام. خواهرمو میگیاخرین تاریخ پرییودش۳۰ شهریور

تاریخ تولدش وهم بگو

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
هنوزم برادر نداری؟ این پیام منو به بابات نشون بده ادم وقتی چیزی رو به اصرار از خدا بگیره اخر و عاقبت ...

نه ندارم

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم ان تی ۷۰درصد گفت پسره بعدشم گفت بازم قطعی نیست...من از اولش میدونستم بچم پسره معمولا مامانا ...

اگه میشه واسه منوهم بگو.اگه قفل نشه تاپیک

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

والا من که پسر میخواستم دهتر شد  حال وحوصله و اعصاب دومی رو اصلا ندارم  برا همین یکی میخواستم چون پسرو بیشتر دوست داشتم پسر میخوام که خدا از اونجایی که دوست داره با همه لجبازی کنه دختر داد

جوک گفتی. فک کن زن بگیرن اونا میزارن بیان پیشت؟  دوره زمونه عوض شده والا پسرا شوهر میکنن. &nbs ...

والا اینجا که همه میگن شوهراشون عاشق مادراشونن و به زناشون محل نمیدن

بعدم جای اینکه بد پسرارو بگیم دخترامونو خوب تربیت کنیم که وقتی عروس شدن به قول شما بین پسرو خانوادشو بهم نزنن

31رهفتمه نپرسیدم چیه میترسیدم بگه بازم پسره آخه دوتا دارم سزارینی هستم آخرین فرصتم بود خل شدم بخدا&n ...

شما فازت چيه دقيقا؟؟!!! آنومالي بهت گفته دختره خودت تو تايپيكت نوشتي نكنه دل و زبونت يكي نيست؟؟ زبونت دختر ميخواد ولي دلت پسر چون صد در صد دختره بچت

یاخدا ۳ تا پسر😑😑 من ۳ تا دختر رو ترجیح میدم به ۳ پسر

حالا این جملت یعنی چی مثلا میخوای بیشتر دل استارتر بسوزه؟؟

کتاب لطفا بیشعور نباشیم رو مطالعه کن حتما

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   
جوک گفتی. فک کن زن بگیرن اونا میزارن بیان پیشت؟  دوره زمونه عوض شده والا پسرا شوهر میکنن. &nbs ...

نکنه حالا فکر کردی داماد میزاره؟

من که دور و برم هر دامادی دیدم از پدر و مادرزنش متنفر بوده 

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   
حالا این جملت یعنی چی مثلا میخوای بیشتر دل استارتر بسوزه؟؟ کتاب لطفا بیشعور نباشیم رو مطالعه کن حتم ...

اولا استارتر اصلا جنسیتو از دکتر نپرسید دوما من مثل شما دلداری الکی نمیدم.... سوما این کتابو برای شما نوشتن حتما مطالعه کن وضعیت اضطراری....

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  
والا اینجا که همه میگن شوهراشون عاشق مادراشونن و به زناشون محل نمیدن بعدم جای اینکه بد پسرارو بگیم ...

عجب حرفی زدی ، دختراشون رو خوب تربیت کنیم واقعا گل گفتی .

ولی آخرش زنا حسودن .نه عروس چشم دیدن مادرشوهر رو داره نه مادرشوهر عروس رو. پسرم این وسط قطعا زنش رو انتخاب میکنه . اصلا دعوا هم سر همینه

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من
نکنه حالا فکر کردی داماد میزاره؟ من که دور و برم هر دامادی دیدم از پدر و مادرزنش متنفر بوده 

نه اتفاقا الان جو‌ جوری شده پدر و مادر دختر براش هر ماری میکنن خوب داماد برا چی باید ناراضی باشه؟ 

این خانواده پسرن که زورشون میاد دختر مردم تو آرامش و آسایش باشه و سنگ جلوشون میندازن.

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من