2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسانی که اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سوره بقره رو پرینت بگیر بذار بالای در ورودی خونه، دیگه هیچ جادو و دعایی وارد خونه ت نمیشه، بشه هم اثر نمیکنه

هر روز هم سوره بقره صوتی پخش کن تو خونه. ان شالله هیچی نمیشه نترس

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
کلا هرچیزی.بالشو بترکون از اول درستش کن.بغیر پشم و الیاف و پارچه چیزی نیست دیگه.ولی ممکنه ب لبه های ...

اره منم یادم رفت بگم تو جا کشی و درزای روبالشتی و اینارو بگرده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

سلام اسی من هشت سال پیش همچین موضوعی برام پیش اومد وبالشمومتوجه شدم بایه رنگ دیگه دوخته شده بازش کردم ویه کاغذتوش دیدم بردم نشون همسایمون دادم گفت اینوبرای دل سیاهی تونسبت به شوهرت وبرعکس نوشتن منم بردمش دسشویی شاشیدم روش😜هرچندااخرش جداشدیم.بدبین نباش ولی برو بگرد حتما

فک میکنی کی میده؟ی ادمی ک اینطور کارارو انجام میده دعانویس.اصلا دنبال این حرزو اینا هم نرین این مزخر ...

نه،حرزامام جواد ازامام جوادهست ربطی به دعانویس وجن واینانداره....حتی تومفاتیح هم اومده....من خودمم تاحالاپیش دعانویس نرفتم

آره من از موسسه اعظم مشهدگرفتم......یه لحظه وایسا لینکشووشمارشوبفرستم برات

شمارو بخدا این هارو توی تاپیک من ننویسید لطفا

برید جای دیگه بنویسید

من فقط دنبال راهکار مقابله بودم

السلام علی الحسین💖

دعا و طلسم وجود داره دوست عزیز،ولی نمیشه با دعا باطلش کرد،اگرم بشه مقطعیه و اتفاقات بدتر دیگه ای رخ میده،برا مصون بودن از دعا و طلسم،سعی کنین،چهارقل زیاد بخونید،حرز امام جواد داشته باشید،سوره بقره خیلی گوش بدین،نماز اول وقت بخونین،زیارت عاشورا . زیارت جامعه کبیره بخونید

فک میکنی کی میده؟ی ادمی ک اینطور کارارو انجام میده دعانویس.اصلا دنبال این حرزو اینا هم نرین این مزخر ...

دعای امام مزخرفه یا حرفات ؟

میشه واسه ازدواج خواهر کوچیکم یه صلوات بفرستی.. مرسی🌹❤
خو وقتی رفت بالشتو باز کن ببین کاغذی پارچه ای چیزی نباشه اگرم دلت آروم نمیشه بالشتو بعد اینکه رفت بن ...

با انداختنش که اثر جادو ازبین نمیره 

چون بالش رو اونا استفاده کردن 

فقط باید ی موکل دار باطلش کنه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
نه،حرزامام جواد ازامام جوادهست ربطی به دعانویس وجن واینانداره....حتی تومفاتیح هم اومده....من خودمم ت ...

میدونم میگم اون فایده نداره حتی یکی از کاربرای نی نی سایت خودش نوشته بود بازم براش بی اثر بود.

و تو خدای♥️روزی دهنده ی بی منتی...💕