2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسانی که اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه یعنی توی ترشی هم دعا میندازن؟؟

نه اگه دعا رو خوردی نباید پشت سرش ترشی بخوری چون میگن ادم رو روانی وعصبی ودیوونه میکنه....دقت کردی دعا رو روی شیرینی میخوننن ومیخورن....مثلا اگه کسی به من دعا داد ومن خوردم بعدش نباید ترشی بخورم چون رواعصاب تاثیر میذاره

برای بچم چی میتونن بگیرن؟چیکار میتونن بکنن؟؟😭

فرقی نداره چه بچه چه بزرگ....بچه ات اگه زیاد گریه کنه و نااروم باشه وکلافه ممکنه براش بگیره...سعی کن بچه ات رو تنها نذاری هیچ جا حتی خونه مادرت  ...نه حالا بخاطر دعا بخاطر مسائل دیگه این دوره خیلی بد شده به کسی اعتمادی نیست...

یک پلاستیک فریزی ببرین وقتی حواسش نیست بریز توی پلاستیک بعدبریزتوی آب روان

اصلا انگار عمدا میشینه رو مبل و نگاه میکنه...باورت نشه شاید یه بار شوهرم شربتشو نخور...خودش لیوان رو برداشت به زور کرد تو حلق شوهرم...ولی یهو کسی زنگ در بزنه یا یهو کاری براش پیش بیاد سریع خودم میرم میریزم توظرفشویی...مادرشوهر من اصلا اهل نماز و دعا نیست که حالا بگم از خدا بترسه

اصلا انگار عمدا میشینه رو مبل و نگاه میکنه...باورت نشه شاید یه بار شوهرم شربتشو نخور...خودش لیوان رو ...

یک روزی که اونجایین بگوقندش بالامیره وقتی شربت خوره سردردمی گیره

برای ترشی هم بگودکترگفته ترشی نخوره فشارش میره بالا

وقتی هم مادرشوهرت اومدخونتون شوهرت نه شربت بخوره نه ترشی

بندازم توی اب چی؟

‍ ‍ 🌹🌷رسول اکرم (ص):🌷🌹

🌺🌿 هر کس سوره تکویر را صبح و شام در خانه اش بخواند؛
خداوند سحرو نشونش داده و باطلشم میکنه🌱🌼

🌼🌱از دیگر خواص این سوره
برطرف شدن بیماریهای چشمی
برآورده شدن حاجات
مخصوصا اگر در هنگام نزول باران صد مرتبه خوانده شود.🌿🌺

#اگر فردی دعای قرآنی ذیل را بنویسد و با خود نگاه  دارد از کلیه طلسمات و جادو و سحر در امان خواهد بود و اگر آنرا با ۷ مرتبه حمد و معوذتین (سوره ناس و فلق)
رو آب خوانده به فرد طلسم شده بدن بخوره طلسمش باطل خواهد شد.
(ان شاءالله)

🌷«بسم الله الرحمن الرحیم خَتَمَ الله عَلی قُلوُبِهِم وَ عَلی سَمعِهِم وَ عَلی اَبصارِهِم غِشاوَةٌ وَ لَهُم عَذابٌ عَظیم وَ مِن النّاس مَن یَقول امَنّا بِالله وَ بِالاخِرَةِ وَ ما هُم بِموُمِنین یُخادَعون الله وَ الّذینَ امَنو وَ ما یَخدَعون اِلاّ اَنفُسَهُم وَ ما یَشعَروُن فی قُلوبِهِم مَرَضٌ فَزادَهُمُ الله مَرَضاً وَ نُنَزِّلُ مِنَ القُران ما هُوَ شَفاءٌ وَ رَحمَةٌ لِلموُمِنین یا ارحَمَ الرّاحِمین قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحر اِنَّ اللهَ لا یُصلِح عَمَلَ المُفسِدین فَسَیَکفیکَهُمُ الله وَ هُوَ السَّمیعُ العَلیم لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ باللهِ العَلیِّ العَظیم اِنّا لُلّه وَ اِنّا اِلَیهِ راجِعوُن وَ اُفَوِّضُ اَمری اِلی الله اِنَّ اللهَ بَصیرٌ باِلعِباد یا اَرحَم الرّاحِمین»،🌷

🦋 پایگاه جامع قرآن کریم 🦋

@Quran_movahed
═══✼🍃🌹🍃✼═══

#جهت_باطل_کردن_سحر

▫️«حاج شیخ عباس قمی در كتاب مفاتیح الجنان از امیرالمۆمنین علی علیه السلام نقل نموده است

كه جهت باطل كردن سحر این جملات را بنویسید و همراه خود داشته باشید:

«بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله، بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله، قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحرُ اِنَّ اللهَ سَیُبطِلُهُ اِنَّ اللهَ لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدینَ، فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ»

📚مفاتیح، باقیات صالحات، باب سوم.

🔵سحر را چطورے باطل کنیم❔🔵

نگران نباشید ، ھر مسلمانے میتواند سحر را باطل کند فقط باید شیوہ و روش آن را بداند کہ زیاد سخت نیست.

اگر سحرے را پیدا کردید کہ شبیہ بہ کاغذے مثلثے شکل(تمیمہ) یا قفل و کلید یا استخوان گرگ و حیوانات و یا موے گرہ زدہ و ... بود.

ابتدا باید این دعا را خواند و آن را باز کرد.

✔️بِسْمِ اللهِ الَّذِيْ لاَ يَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَيْءٌ فِي اْلأَرَضِ وَلاَ فِي السَّمَاءِ وَهُوَ السَّمِيْعُ الْعَلِيْمُ✔️

بہ نام خدایے کہ با نام وے هيچ چيز در زمين و آسمان، گزندے نمےرساند، و او شنوا و دانا ست.

📚ابوداوود 4/318

بعد این آیات را مےخوانے و بہ سحر فوت میکنے و مےسوزونے 

یا آیات رو روے یہ کاسہ آب مےخوانے و بہ آب فوت میکنے و سحر را در کاسہ آب مے اندازے.

تذکر: اگر سحر قفل بود و یا بر فلز نوشته شده بود بعد از انجام مراحل بالا باید قفل رو شکست و نوشته ها رو با  ضربه چکش پاک کنیم یا با قیچی تکه تکه  کنید و یا ذوبش کنید.

✔️ بقرہ 102✔️

✔️آیۃ الکرسے 255 بقرہ✔️

✔️اعراف 117_الے _121✔️

✔️یونس 81_82✔️

✔️طہ 69✔️

✔️اخلاص و فلق و ناس✔️

🔵این نکتہ را بدانیم کہ این ما نیستیم کہ سحر را باطل میکنیم بلکہ اللہ متعال است. پس خود را خالص کنیم براے خدا و نیتمان را پاک گردانیم.🔵

بخاطر الله قطع کننده خیر نباش و این پیام و لینک کانال رو به دیگر عزیزانت بفرست.

@darmanbaquran         لینک کانال

من به شوهرم گفتم‌هرجا هرچی میخوری بسم الله بگو بهشم سر بسته گفتم هکه این اتفاقاتی که توی زندگیمون ا ...

هرروز زیارت عاشورا وعلقمه بخون .بنظرم اززندگیت محافظت میشه

لایک نکنید .توروخدا