2821
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 158 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فدای لطف شما بشم مهربونممم😍❤

خدانکنه

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
اخ اره دقیقااااا اینو همه ما دخترا تجربه کردیم خصوصا کسایی که شهرستانیم نمیدونم حس میکنن شهر نشینن(ا ...

گلم شهرو شهرستانو ول کن اون عقده ای های ک از شهرستانا بد میگن انگار خودشون کجای امریکا نشستن.بابا خوبه تو ایرانه خودمونن همممه جاش یکی و مثه همه و.............خخخخ

عزیزدلممممممممم

یه مشت ادم حسود عقده ای که از حسادت جلز و ولز میکردن بر خالی کردن خودشون یه سری حرف مفت زدن

عزیزم میدونم تو سن حساسی هستی و کلا ما ادم ها حساسیم نمیشه گف بی تفاوت بود نسبت به یه سری حرفا ولی عزیزم باید رو خودت کار کنی که هر حرفی روت تاثیر نذاره الان ادم ها خیلی عجیب شدن حسادت و فقز فرهنگی و خیلی چیزا موج میزنه بین مردم پس این عادیه که هممون یه سری از این حرفای مفت رو بشنویم

و اینکه خودت فک کن کسی که به خاطر محیط زندگیت که اصلا دست خودت نبوده انتخابش بهت تیکه میندازه ارزش داره به خاطر حرفاش ناراحت بشی؟ همچین ادمی بی‌شعوره و بی فکره چرا باید به خاطر حرف همچین ادم هایی عزت نفست رو از دست بدی؟ 

مهم اینکه خودت خودتو دوست داشته باشی. من میتونم شرط ببندم که تو خیلی خیلی خوشگلی و از حسادت این حرفا رو شنیدی هیچ ادمی زشت نیست همه زیبایی خودشون رو دارن و اون ادمی زشته که یه رفتاری مثل همکلاسی های تو داشته باشع

من بهت افتخار میکنم که تونستی نمره های عالی داشته باشی و انقد عالی باشی که حسادت اینهمه ادم رو برانگیزی 

تو خیلی عالی هستی به خودت ایمان داشته باش و رو خودت کار کن تا قوی تر بشی 

از این ادم ها هم فاصله بگیر یه مشت ادم حسود بدبختن و اینکه اصلا برات اهمیت نداشته باشع سال بعد که فارق التحصیل شدی حتی اسم هاشون رو یادت نمیاد

🖤Baby devil is here

الان اگع پیشت بودم کتکت می زدم وای خلی دیگه یعنی چی گریه کرذم اونها از حسادت دارن میترکن با انرژی برو جلو به همه نشون بده چقدر موققی بزار بسوزن بسوزن بعد بیا برامون تاپیک بزن خانم دکتر اینده خانم مهندس خانم هنرمند .... سنت سن حساسی نزار ذیگران با انرژی منفی تلخش کنن زرنگ باش به نظرم زشت نیستی بی اعتماد به نفسی اونها هم فهمیدن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!