2821
2789
عنوان

بهش پیام دادم😬

255 بازدید | 32 پست

سلام

بیاید از حماقتم براتون بگم

من یه مشکل خیلی بزرگی دارم که فقط یک نفر میتونه تا حد زیادی بهم کمک کنه

خودشم میدونه اینو

بعد ایشون ساعت حدودا۹پیام داد کمکم کنه

پیشنهاد کمک داد یعنی

و گفت فردا صبح اگر اوکی ام برم پیشش

و من گفتم که نه

ولی الان به غلط کردن افتادم

خیلی بهش نیاز دارم

هم به خودش هم به کمکش

حالا بگید چه کنم تورو خداااا

میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.هادی کیه؟قهرمان ذات پروره💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از اینکه به جای خالق به مخلوق تکیه کنم بیزارم🥲

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

من همیشه هروقت پیامش میدم زود سین میکنه و جوابم رو میده

همیشه هم دیروقت پیام میدم و همیشه هم بیداره

الان یک ساعت پیش پیام دادم ندید

پاک کنم دوباره بدم؟

میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.هادی کیه؟قهرمان ذات پروره💔

بگو ساعت چند گفتی بیام؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من همیشه هروقت پیامش میدم زود سین میکنه و جوابم رو میدههمیشه هم دیروقت پیام میدم و همیشه هم بیدارهال ...

اگه ندیده پاک کن و بگو مرسی حتما میام فردا یا ببینم چی میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من همیشه هروقت پیامش میدم زود سین میکنه و جوابم رو میدههمیشه هم دیروقت پیام میدم و همیشه هم بیدارهال ...

تو نوار ابزار گوشی ش اومده و خونده

بگو منظورم ساعتشه و یه ساعت دیگه بگو

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

از اینکه به جای خالق به مخلوق تکیه کنم بیزارم🥲

ولم کن تورو خدا

این خالقتون اگر قرار بود کاری بکنه توی این سه ماه برای من انجام میداد که دست به دامن مخلوقش نشم

بهش اینو گفتمسلاممیشه فردا بیام؟لطفا

سلام عشقم

بهش بگو فردا چه ساعتی بیام

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍