2777
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

3807 بازدید | 158 پست

امروز بعد ۲ سال واسه اولین بار پا گذاشتم تو مدرسه (کلاس یازدهمم متوسطه دوم) چقدر از وجود همکلاسی های جدید خوشحال بودم و مدرسه جدید

ما شهرستانیم و بخاطر درس خوندن باید بریم یه شهر دیگه ( از قبل از این استرس داشتم که دختر شهری ها خودشونو نگیرن من که از شهرستان میرم مسخره نکنن خوب باشم سرو وضعم مرتب و تمیز باشه چیزی کم نداشته باشم وقتی رفتم سر و وضعم از همه نو تر و مرتب تر بود درسام نمره هام از همه بالاتر بود حتی واسه ثبت نام کلاس تنها کسی که کامل هزینه پرداخت کرد من بودم)

ظهر وقتی رسیدم خونه وایسادم ازشون تعریف کردن که چقدر با فرهنگ هستن و ادم های خوبی هستن واسه خانوادم

بعد رفتم سراغ گوشیم با سیلی از پیام مواجه شدم😊

یکی نوشته بود فکر نمیکردم اینشکلی باشی و تمام تصوراتم خراب شد از دیدنت

یکی نوشته بود عکسای کیو فرستادی واسمون گفتی خودمم اون عکسا خوشگل بودن تو اون عکسا نیستی(با این حتی تماس تصویری زده بودم)

یکی نوشته بود تو چقدر زشتی ادم باید نچرال خوشگل باشه ن با عکس

یکی نوشته بود دختر روستایی بی ریخت 🙂

قلبم شکست 

دلم گرفت 

ظهر با گریه کردن توی تختم خوابم برد

میرم جلو اینه از خودم بدم میاد عزت نفسمو خورد کردن توی گروه کلاسی ۲۸ نفره 🙂

از گروه لفت دادم

اما حالم خرابه 

من زشتم

من دختر روستاییه بی ریختم

اما من صبح که رفتم هیچ نقصی توی خودم ندیدم🙂

دوس ندارم باهاشون روبه رو بشم 🥲

بیخی حرفاشون

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش از حسودیه

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

مطمعن باش برای اینکه درست خوب بوده و اینا خواستن اذیتت کنن 

با لباس مدرسه همه زشتن نکنه فگر کردن خودشون کایلی جنرن با لباس مدرسه 

محلشون نده باید میموندی تو گروه بهشون میگفتی وای براتون حتما آینه میارم قبل از زر زر کردن خودتونو ببینید

این کاربری واگذار شده است....

فکر نمیکنم زشت باشی چون دختر زشت کلا نداریم

و اینکه صورت زشت سگش شرف داره به سیرت زشت

من فکر میکنم دوستات بهت حسودیشون شده ب خاطر سر و وضعت و نمرات خوبت

وگرنه دلیل دیگه ای نداره این همه عقده

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره